Wonder kid. Vllahi çok yetenekli. Hatta o kadar yetenekli ki bruma ve olcanın giremediği 18 kişilik kadroda sonradan oyuna bile girdi. HELAL OLSUN YASİN AZMİN ZAFERİ (!)

Trabzonda tutunamayan adami aldilar getirdiler. Yaziklar olsun. Trabzonda yildiz olanlardan ne gordukte artigindan fayda bekliyorsunuz.

Sabri gibi hiç beğenmedim adama af edilsin dedirten bir adam daha.

Küme düşmemeye oynayan Kayseri Erciyes'den 27 yaşındaki Yasin'i CL'de oynayan,hedefi her daim şampiyonluk olan Galatasaray'a transfer etmek çok zor olmasa gerekirdi ama biz bu elemanı Kayseri'de 200 bin euroya oynarken bize transfer etmek için yıllık 1 milyon euroyu gözden çıkardık.

Bunun kesinlikle izahı olamaz.
Ünal Aysal kulübü resmen batırdı. Böyle bir transfer anlayışı olamaz.

Bu adamlar şükür edip çok çalışması gerekirken dahada geriye gidiyorlar yazık herkes sizin yerinizde olmak istiyor.

Eğer bu adam ''Bu Prandelli benim neyime güvenip maça sokuyor'' deyip gülmüyorsa şerefsizim.

Adam CL topcusu, Ligde oynamaz ama :D

Yasin'de sorun yok ki, Yasin elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Yasin'i Galatasaray'a transfer edenler asıl kabahatli.

5 dakıka oynadı eleştırılcek bır yanı yok.bruma ve yasın kanatlarda oynarsa bu takım uçar.tabı forvet umut olursa.

yasin öztekin ,kendi alldığı para ile birlikde bize maliyeti 6.5 milyon Euro... komedi,yağma hasanın böreği koşun koşun..

Bonservisi 2.5 milyon kendisine 4 yılda 4.2 milyon euro...Bu paraları vermek için ya kafayı yemek gerekir,ya da menajerlere para yedirmek gerekir...Başta Leşçuk-Rezil ikilisinde gördüğümüz üzere koca kulüp oyuncak olmuş menajerlerin elinde...

Yahu para yok para , eğer Prandelli Yasin'i istedi diyelim...Diyeceksin ki " Sinan diye bir delikanlı var onu oynat,ben bu yük altına giremem"...

Tarık ile beraber bu yaz 7.5 milyon euroyu resmen sokağa attık.Daha kendilerine ödenecek olan maaşlar var ki onlar da skandal...

Geri
Üst Alt