Yasin'in,Dursun'un,Yiğit'in,Sercan'ın tutmayacağı çok belliydi ama gittik inat edermiş gibi aldık. 10 milyon euroya yakın bonservis verdik bir o kadar da maaş.

bıktım bu tür saçma sapan oyucncu transferinden anadolu topcusuna 2.5 milyon euro veriyorlar yaş olmuş 27 18e bile giremiyor yazık şu paralara olcana verilen paralara

Suratını hatırlamıyorum neredeyse yılda 1.5 alıyor helali hoş olsun adamın ne suçu var ki.

yasın ıyı futbolcu bruma ıle 2 sı kanatlarda ıs yapar.prandelli gıdınce bunu görucez.esas kazık bence olcan oldu.

İşte beklediğim Yasin buydu.Bu adamdan ümitliyim.İyi top çıkartıyor bu adam.Tutacak gibi geliyor bana.

Konta atak topçusu. Skoru yakaladığında veya 10 kişi kaldığında sokacağın tipten bir oyuncu olduğunu gösterdi bugün. Ama ilk 11'de kesinlikle iş görmez o kesin.

Ne tutması yahu bence elimizde kalacak , Olcan konusunda çok istekliydim ancak yerli kanat transferlerinde sanırım tercihlerimizi yanlış kullanmışız.

İnşallah yine Olcan konusunda yanılıyorumdur , çok faydalı olur takıma umarım da , Yasin konusunda çok ümitsizim , öne geçtiğimiz maçlar hariç iş yapamaz.

ılerde top tuttu.adamda eksıltıyor.faydalanmak lazım.olcandan falan kat kat ıyı.

Çok kötü. Pas atması gereken 2 hücumda pozisyonu harcadı.

Kanat oyuncularına ihtiyacımız var. Olcan fazla kilolarından kurtulur ve Hamza Hoca Bruma'yı sürekli oynatırsa Yasin iyi bir alternatif olabilir. Sinan Gümüş'ü de silip atmak olmaz hemen.

Emre'ye verilen fırsat bence bu ikisine verilmeli.

maçtan önce yasinde ne görüyor bu hocalar dedim ama adam olcandan iyi oynadı
yinede bizim seviyemizde oyuncu değil
sinanın kazanılmasını tercih ederim

ne gereksiz , ne yuzsuz , ne haysiyetsiz bir adamsin lan sen ..

oyuna girdigin andan itibaren bir kostugunu , mucadeleni , yardimini goremedik ..

defol git , bu adami kadroya alanin aklina sasarim ..

Şu Yasin Öztekin'in Galatasaray'da ne işi var arkadaş.Yasin kim ulan Yasin kim? Tarihin en kötü Galatasaray transferlerinden biridir şu adam.Allah herkese Yasin Öztekin-Aydın Yılmaz kısmeti versin.Milyon euroları götürüyo herifler be adalete bak.Şu Yasin Galatasarayda oynuyo ya vay arkadaş.

Kötüydü. Olcan tercih edilmeliydi.

Geri
Üst Alt