- 3 Temmuz 2012
- 134.080
- 80.888
- 5.198
Podolskiyi s
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defol lan burdan podolskiyi begenen herif yasine bok atıyor bu kadarda olmaz
Top'a kosmaktan acizsin lan sen, git nereye gidiosan git
Kaç defa geriye gelip yardım etti, top kaptı. Orta sahaya hem savunma olarak, hem de pas opsiyonu olarak yardımcı oldu. Maç boyunca girdiğimiz iki pozisyonun da içinde olan isimdi ayrıca.
Ne işler hale geldi ? Bir tane pozisyon yok, pozisyon.Hiç birini yapmadı o çıktıktan sonra sağ kanat daha işler bir hale geldi, ayrıca attığı gol zaten nelere mal oldu gördük
bu adamın her şeyi zarar
Hiç birini yapmadı o çıktıktan sonra sağ kanat daha işler bir hale geldi, ayrıca attığı gol zaten nelere mal oldu gördük
bu adamın her şeyi zarar
Yasin olmazsa suan liderlik yarısını izliyorduk algı yaratıp burak gibi bunuda bitirecekler bazıları gibi twitci primci bi yavsak olmadıgı için adıda yasinho olmadıgı için sürekli elestirilir!!
Yasin olmazsa suan liderlik yarısını izliyorduk algı yaratıp burak gibi bunuda bitirecekler bazıları gibi twitci primci bi yavsak olmadıgı için adıda yasinho olmadıgı için sürekli elestirilir!!
Sizin söyledikleriniz illa doğru mu olacak, golü attıktan sonra karşı tarafıon seyirdi baskısı ile resmen oyundan düşmüştü zaten
hiç bir katkısı olmadı gol harici , attığı gol de nelere mal oldu , ayrıca podolskiye vermediği pas tam bir facia
Böyle benciiklikleri her zaman yakıyor bizi
Benfica maçında boş kaleye atamayan , bursa maçında keza bunlar nelere mal oldu
adamın her şeyi zarar zarar zarar
Attığı gol tertemizdi. Hakem kontrolü kaybedip, kendince Karabük lehine kararlar vermeye başladıysa bu Yasin'in suçu değil. Maç boyu girdiğin iki pozisyon var onların içinde olan Yasin. Hayatında futbol topuna hiç dokundun mu bilmiyorum ama 2 kişinin kapattığı açıdan Podolski'ye pas çıkarmak öyle kolay iş değil, son vuruşu da fena değildi.
Evet sonunda bu mesaj geldi, seninle daha neyi tartışım
Trip mi atıyorsun ?Belki 20 yıldır faal futbol oynadın, bilmiyorum. Al gururun okşansın. Te Allahım yarabbim.
![]()