Podolskiyi s

Sent from my iPhone using Tapatalk

İkinci golünü atıp şerefsiz Karabük tarafına sus işareti yapmanı çok istedim.

Kaç defa geriye gelip yardım etti, top kaptı. Orta sahaya hem savunma olarak, hem de pas opsiyonu olarak yardımcı oldu. Maç boyunca girdiğimiz iki pozisyonun da içinde olan isimdi ayrıca.

Hiç birini yapmadı o çıktıktan sonra sağ kanat daha işler bir hale geldi, ayrıca attığı gol zaten nelere mal oldu gördük

bu adamın her şeyi zarar

Bugün sövse hakkıdır.

{taptap}

Sizin söyledikleriniz illa doğru mu olacak, golü attıktan sonra karşı tarafıon seyirdi baskısı ile resmen oyundan düşmüştü zaten

hiç bir katkısı olmadı gol harici , attığı gol de nelere mal oldu , ayrıca podolskiye vermediği pas tam bir facia

Böyle benciiklikleri her zaman yakıyor bizi

Benfica maçında boş kaleye atamayan , bursa maçında keza bunlar nelere mal oldu

adamın her şeyi zarar zarar zarar

Yasin olmazsa suan liderlik yarısını izliyorduk algı yaratıp burak gibi bunuda bitirecekler bazıları gibi twitci primci bi yavsak olmadıgı için adıda yasinho olmadıgı için sürekli elestirilir!!

Yasin olmazsa suan liderlik yarısını izliyorduk algı yaratıp burak gibi bunuda bitirecekler bazıları gibi twitci primci bi yavsak olmadıgı için adıda yasinho olmadıgı için sürekli elestirilir!!

kniebeschermers-ergonomisch-fento-nl.jpg

Dizlerin acimasin recep

Sizin söyledikleriniz illa doğru mu olacak, golü attıktan sonra karşı tarafıon seyirdi baskısı ile resmen oyundan düşmüştü zaten

hiç bir katkısı olmadı gol harici , attığı gol de nelere mal oldu , ayrıca podolskiye vermediği pas tam bir facia

Böyle benciiklikleri her zaman yakıyor bizi

Benfica maçında boş kaleye atamayan , bursa maçında keza bunlar nelere mal oldu

adamın her şeyi zarar zarar zarar

Attığı gol tertemizdi. Hakem kontrolü kaybedip, kendince Karabük lehine kararlar vermeye başladıysa bu Yasin'in suçu değil. Maç boyu girdiğin iki pozisyon var onların içinde olan Yasin. Hayatında futbol topuna hiç dokundun mu bilmiyorum ama 2 kişinin kapattığı açıdan Podolski'ye pas çıkarmak öyle kolay iş değil. Son vuruşu da fena değildi.

Attığı gol tertemizdi. Hakem kontrolü kaybedip, kendince Karabük lehine kararlar vermeye başladıysa bu Yasin'in suçu değil. Maç boyu girdiğin iki pozisyon var onların içinde olan Yasin. Hayatında futbol topuna hiç dokundun mu bilmiyorum ama 2 kişinin kapattığı açıdan Podolski'ye pas çıkarmak öyle kolay iş değil, son vuruşu da fena değildi.

Evet sonunda bu mesaj geldi, seninle daha neyi tartışım

Daha napsin la digerleri eli belinde gezerken elinden geleni yapiyor

Trip mi atıyorsun ? :) Belki 20 yıldır faal futbol oynadın, bilmiyorum. Al gururun okşansın. Te Allahım yarabbim. :red:

Konu dışı yorumları kattığın için kızdım, Yasin'in pas atmadığı pozisyon için izleyici olmak yeterli illa ben haklı olacağım diye saçma argümanlar kullanma

Gayet atabilirdi , dany yada başka bir defans oyuncusu Yasin'e son pozisyonda yaklaşmıştı çok net aradan bırakırdı.Yasin her zaman bencil olduğu için bırakmıyor

Kaleyi karşısına almışken şut tercihinde bulunması normal. Podolski'ye kötü bir pas atsa, en muhtemeli pas atarken rakip savunmacı topu kesse bu seferde niye vurmadın karşı karşıyayken diyecektik. Açısı dar olsa, çaprazda olsa tamam bencillikle suçlanır ama gayet de müsait pozisyon. Fena yere de vurmadı ayrıca.

bruma neler yapıyor her maç yasinin atmadığı bir pası polemik etmeniz ilginç gerçekten

O pozisyonda burda begenilmeyen Dany normal bir stopere göre daha hizli oldugu icin hemen geldi kapatti pas ihtimali kalmadi

Geri
Üst Alt