Kendisini günahım kadar sevmem ve hatta normal şartlarda Galatasaray formasını bir kere dahi giyebilecek bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum lakin bugün Muslera ile beraber en son laf edilecek oyuncudur. Yasin'in ne olduğu zaten belli. Yetersiz de olsa bazı yetenekleri var ama beyin yok hep böyleydi. Hadi bunda beyin yok podolski'ye pas atabilirdi belki atmadı ben de küfrettim falan tamam da Bruma, Podolski ve Josue ne yaptı maç boyunca? Bunlarda da mı beyin yok? Varsa neden kullanmıyorlar? Hadi Josue denen mahlukatı geçtim Bruma ve Podolski Yasin'den çok daha yetenekli oyuncular. Niye dökülüyorlar? Neyi bekliyorlar oynamak için?

Aslında iyi oynuyodu. Ama Karabüklüler çok üstüne oynadı. Etkilenmiş olacak ki süre ilerledikçe saçmalamaya başladı. Yine de diğer kanatta varlık gösteremeyen Bruma dururken Yasin'in çıkmasının tek açıklaması Rikerink "Bey"dir.

bencıl olmazsa iyi futbolcu.yararlı.volkan şenden,olcaydan falan iyi.

Karakter olarak haklı olabilirsiniz ama yasin iyi oynuyor sezon geneline bakarsakda fena sayılmaz

Macta pozisyona benzer 3 girisimimiz var. Hepsinde yasin var. Attigi gol tartismasiz muthis bir gol , o kadar yuksek bir topu onune alip kaleciyi gecip nefis bir gol atti. Benzer bir pozisyonda yardimcinin ofsayti kacirdigi ,hatirlarsiniz , yine harika indirdi , vitaminsiz josue bjk macindakine benzer heba etti

surukleyip vurdugu pozisyonda sadece vurusunun sonucu alamamasina tepki gosteririm . yaninda arkasinda 2 adam var , podolskiyle arasinda da dany var , o top oraya net bir sekilde cikarilamaz , ki kaleye dogru suratle gitmek zorundayken solunda sadece hissettigin bir adama golluk pas atamazsin , atmaya calisip ezersen de "hep vurursun , kale karsinda gitsene" denirdi

iki adim daha atip golu yapsa macin kahramani denirdi .. yasin sonuna kadar gorevini yapti , bu macta brumayi da suclamiyorum , adam gecmeye calisiyor diye elestiriliyor ,elazig maci tamam , ama bugun topu aliyor 15 metre yaninda kimse yok , ne yapabilir ? emre mor degil bu adam dar alanda 3-4 adami ekarte etsin , uzun kosu mesafelerinde adam gecer, ama dar yere tikilinca olmuyor ,kotu gorunuyor

de jong a kiziliyor , de jong un atmak zorunda kaldigi uzun toplar selcuk ve josue gibi adamlarin kosmamasindan , sorumluluk almamasindan kaynaklaniyor

90 dk josue denen adam sadece 1 pas atti yasine , o kadar , onun harici her hareketi negatifti

balta nin hali ne ? hic bir adama yetisemiyor , surekli faul , 1 2 3 , erken atilmasi lazimdi .. podolski desen , sadece sutta var , onun harici sifir .

bu sekilde ,bir de hakem , nasil mac kazanacaksin , o josue denen adam 85 dk sahada , yasin cikiyor ... bu teknik direktorluk degil

Sahada en iyi Yasin ise, ilk oyundan alınan Yasin oluyor; sahada en kötü Yasin ise, oyundan çıkmayan yine Yasin oluyor. Hamza döneminden beri aynı sıkıntı var hocalarda.

tapatalk

Son düzenleme:
Kendime de su elestiriyi yapiyorum . hamzanin davranislarini , denizlinin aldigi parayi , onceki prandelli mancini leri gorunce gecen sezon sonunda ben de dedim

"ne yani , ne var , ver riekerink e 3 te 1 paraya o da yapar ayni isi..." diye destekledim ... destekledigim riekerink degil aslinda zihniyetti , cunku italyani da getirsen , turkiyenin en buyuk hocalarindan birini de getirsen 3 asagi 5 yukari ayni sonuclar oluyor , ayni hatalar oluyor

bari 3-4 ay sonra kovunca denizli gibi tonla borcumuz olmaz diyordum (gerci denizli istifa etti kurtulduk maliyetinden) , ama yanildim , kotu uzerine kotu almak da care olmuyor

gerci sezon daha bitmedi . 6 inci da olmayiz herhalde , riekerink de rijkaard vatandasi gibi , "6 inciydik , simdi 3 uncu olduk ,basariliyim" diyebilir

bunu demeyecek turk hocalar da hamza , denizli filan iste ... kisildik kaldik , ne yapacagiz bilemiyorum

O pozisyonda pas verilmez. O hizla giderken ancak duz pas atabilirsin oda 3 defans oyuncunun arasina atilmali. Bu 3 defans oyuncu zaten o pasi bekliyordu. Orda kesin block yiyecekti :) Ondan sonra niye sut cekmedin laaa yasin noob.

Dünkü tek hatası poldinin önüne yuvarlamaması topu. Ben olsam bende atmam kaleye çekerdim o ayrı

Ya sen ne kadar serefsiz bir insansin, nedir bu ego? Sen kimsin arkadas, kendini ne zannediyorsun.

Pas aticagin yerde yine artistlik pesinde kosuyorsun allahin cezasi kari sacli yaratik

Sunu gondermiyenlerin allah belasini versin

Bilerek pas atmiyor, kendini dusunuyor sadece, ulan pas atsan alt yapidan cocuk bos kaleye gol atsa, gebericenmi?

Yazik gunah ya.

Ya sen ne kadar serefsiz bir insansin, nedir bu ego? Sen kimsin arkadas, kendini ne zannediyorsun.

Pas aticagin yerde yine artistlik pesinde kosuyorsun allahin cezasi kari sacli yaratik

Sunu gondermiyenlerin allah belasini versin

Bilerek pas atmiyor, kendini dusunuyor sadece, ulan pas atsan alt yapidan cocuk bos kaleye gol atsa, gebericenmi?

Yazik gunah ya.

artistlik yapma, adam orda veremezdi kapanmisti defansi kaldiki kerem o pozisyonu o yavaslikla zaten degerlendiremezdi! su an yasin takim icinde en son elestirilmesi gerekenlerdendir!

C3NABrNW8AAV_vM.jpg

Yarın maç var bunlar geyik yapıyor.tez kadro dışı bırakılsın

tapa
a
l
k

Geri
Üst Alt