Abdül Kadir
Cezalı
- 15 Ocak 2017
- 96
- 0
- 156
Muhtesem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senle aynı fikirde olmak istemiyorum. Rica etsem tersini savunur musun Ergin Bey?Bakın forum ahalisi kadroda 14 tane yerli yani Türk oyuncu olmak zorunda. Yazı ile ondort!!! Sonra yedekten gelen oyuncu katkı vermiyor var Semih Hakan sabrı filan neden oynuyor demeyin. Bırakın Yasin ı Yasin e yakın oynayan 1 tane Türk oyuncu var mı lig de? Ya da farzedin var kaça alırsın Anadolu kulübünden?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ergın değil Engin!! Savunup savunmamak senin elinde. Lakin aklın yolu bir be kardeş mecbursun işteSenle aynı fikirde olmak istemiyorum. Rica etsem tersini savunur musun Ergin Bey?
Melodan daha terbiyesizi yoktuİstediği kadar iyi oynasın terbiyesizlik yapan futbolcu gözümde bir hiçtir.
Formaya, takıma saygısı olmayan adamların takımda yeri yok.
Melodan daha terbiyesizi yoktu
Mustafa yüzüme tokat attım yeminle sen ve bir yerliyi sevmen çok ilginç bir pazar günü kardeşYabanci seviciligi yapmayalim lutfen, Yasin su an en formda yerli oyuncu ligde. Muazzam bir performans ortaya koyuyor. Derhal sozlesmesi uzatilmali.
Takım arkadaşını dövmekten büyük saygısızlık yok bence.Melo hiç bir zaman formaya saygısızlık göstermedi.Maç satmadı, hatta oyuncuları hep ateşleyen oldu.
Mustafa yüzüme tokat attım yeminle sen ve bir yerliyi sevmen çok ilginç bir pazar günü kardeş![]()
![]()
![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi