Hayırdır iki hafta önce düz gidiyordunuz şimdi kral mı oldu.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Sn. Ünal Aysal transferi oldugu icin sallayanlar vardi zamaninda. Simdi hayrani olmuslar yasin'in, Sn. Ünal bey'in scouting dehasini gozler onune koymustur bu transfer ile.

Akilli bir yönetim olsa sezon sonu 7 Milyon avro üstü kendisini bir Rus yada Ukrayna ekibine satardi.

Bu sezon sonu sattık sattık yoksa bir daha elden çıkarmayız iyi paraya.

Piyasa yapmışken sat gitsin işte. Benzer hatayı zamanında Burakta da yapmıştık iyi piyasası varken satmayıp paraya yazık olmuştu.

Sene başından beri iyi oynadığını söyleyen tek benim herhalde.

Hırsından mallıklar yapıyor orası ayrı.

Bakın forum ahalisi kadroda 14 tane yerli yani Türk oyuncu olmak zorunda. Yazı ile ondort!!! Sonra yedekten gelen oyuncu katkı vermiyor var Semih Hakan sabrı filan neden oynuyor demeyin. Bırakın Yasin ı Yasin e yakın oynayan 1 tane Türk oyuncu var mı lig de? Ya da farzedin var kaça alırsın Anadolu kulübünden?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın forum ahalisi kadroda 14 tane yerli yani Türk oyuncu olmak zorunda. Yazı ile ondort!!! Sonra yedekten gelen oyuncu katkı vermiyor var Semih Hakan sabrı filan neden oynuyor demeyin. Bırakın Yasin ı Yasin e yakın oynayan 1 tane Türk oyuncu var mı lig de? Ya da farzedin var kaça alırsın Anadolu kulübünden?

Senle aynı fikirde olmak istemiyorum. Rica etsem tersini savunur musun Ergin Bey?

İstediği kadar iyi oynasın terbiyesizlik yapan futbolcu gözümde bir hiçtir.

Formaya, takıma saygısı olmayan adamların takımda yeri yok.

Garry'den çok daha iyi durumda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabanci seviciligi yapmayalim lutfen, Yasin su an en formda yerli oyuncu ligde. Muazzam bir performans ortaya koyuyor. Derhal sozlesmesi uzatilmali.

Yabanci seviciligi yapmayalim lutfen, Yasin su an en formda yerli oyuncu ligde. Muazzam bir performans ortaya koyuyor. Derhal sozlesmesi uzatilmali.
Mustafa yüzüme tokat attım yeminle sen ve bir yerliyi sevmen çok ilginç bir pazar günü kardeş

Geri
Üst Alt