Ulan Almancı, yaptın yine yapacağını.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Elimizdeki en iyi kanat oyuncusu+belhanda'dan vs daha yetenekli biraz beyinsizlik var ama daha iyisini alana kadar 11 oynamalı.

Maç başlamadan önce yüz kere söyledik bu takım kanatlı bir sistemde oynamalı ve elindeki 3 oyuncudan birisi Yasin. Sen Tolga'dan kanat oyuncusu yaratmaya çalışıyorsun. Allah'tan mecbur kaldı da Yasin ile başladı.

1 gol 1 asist

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'ın topçusu değil en fazla yedek olabilir ama yanlış transfer politikası yüzünden takımda sol kanatta oynayabilecek tek oyuncu.

Hayal dünyasından çıkın anca yedek olur filan adamın ası Tolga böyle bir durumda yedek filan olmaz bugün olduğu gibi 11 olması gerekir. Tabii ben de daha iyisini isterim ama var mı yok o yüzden tatava yapılacak bir durum da yok sahada olmalı. Seni sevmeyenleri üzdüğün için teşekkürler hralll

Gol ve asistleri çıkartırsan iyi top taşıdı

Haftalardır bunun eksikliğini hissediyorduk umarım hoca bir şeyler görmüştür

Tebrik ediyorum kendisini 11i hakediyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin
Yasin
Yasin Öztekin
Öztekin
Öztekin
Yasin Öztekin
HEY!!!1

:yeah::gsbayrak::yeah:

DPfmPl6XUAA7TFn.jpg

İyi topçusun hatta biraz beyninde var. Daha akıllı oynasa iyi forma şansı bulur.

Her zaman dedik bu adam kötü oyuncu değil kazanalım diye. Allah’tan bugün Tolga sakatlandı da fırsat buldu yoksa Hırvata kalsa 2 dk süre vermezdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynadığı her maç skora bir şekilde katkı veriyor, takımı da ileri taşıyor. Bencil olmasına bencil ancak yerli olarak çok iyi bir opsiyon.

Tabii takımın başında kanat kavramına uzak bir hoca var o yüzden normal doğru düzgün oynatılmaması. Haftaya muhtemelen Garry ile ikisini yine yedek bırakır.

Adam nargilesini içip çatır çatır oynuyor maç sonuna kadar da diri kaldı maç eksiğine rağmen. İçmeyip de dansöz gibi oynayan Lato'ya laf etmek lazım.

Iste haftalardir bunu kast ediyordum Yasin den faydalanmaliyiz derken.

Tolga sakatlanmasa silksen bile oynatmazdi ikinci bir kanat oyuncusunu Tudor beyefendi ama neyse. Tolga nin sakatligi buna vesile oldu en azindan.

Yasin Besiktas'i sever, bence haftaya oynamali Feghouli nin durumu nasil bilmiyorum ama Besiktas macina 2 ORIJINAL kanat futbolculari ile cikmaliyiz kesinlikle.

Sozlesmesini 1 sene uzatmaliyiz ayni ucretten.

Geri
Üst Alt