Haftalarca dilimde tüy bitti, Futbolu en kolay oynamanın yolu kanatlardan diye. Yok efendim Tolga orta sahada sayı üstünlüğü sağlıyormuș, rakibe önlem için gerekliymiș, gol atıyormuş, çok önemliymiş.

Farkında mısınız bilmiyorum ama biz Galatasarayız. Ligde biz önlem alan taraf değil önlem alınan taraf olmalıyız.

Bu yüzden Konya maçında iyi değildik, Gençlerbirliği maçının ilk yarısı iyi değildi, Fener, Trabzon ve Başakşehir maçlarında Tudor sağolsun bu yüzden rezil olduk.

Bu yüzden Feghouli esas oyununu oynayamadı, bu yüzden Mariano kaç maçtır kötü oynadı.

Tolga evet içeri giriyordu, orta sahada artı bir oyuncu oluyordu ama bu yüzden önünde oynadığı bek kaç kere rakip ile baş başa kaldı. Rakiplerin kanatlardan gelirken, beklerin ile baş başa kalırken sen orta sahayı bir adam fazla tutsan ne işine yarayacak? Beklerin atağa kalkarken önünde adam olmadığı için sap gibi kaldıklarında o orta sahada ki artı bir olan oyuncunun faydası ne?

Geçenlerde içtiği nargile iyi geldi bravo ? umarım böyle devam eder rekabet açısından

Takımın yıldızı gibi oynamaya çalıştığında yetenek , fizik oyun zekası olarak kulliyen zarar , ama takımın elemanı olarak oynadığında gerçekten fayda sağlayabilıyor.

Tıpkı Hamzaoğlu sezonundaki gibi , yeni yeni o psikolojiye geliyor , sene başı girdiği maçlarda Erene pas göndermemeler falanlar , bugun normalde geçen sezon olsa vuracağı toplarda pas verdi. Tamamen psikolojik. 2 maç 11 başlasın gene şimarır 18 de ihtiyaç olduğunda oynatacağın cok pohpohlanmaması gereken bir adam.

Çakma Ronaldo olsa da harbiden skora katkısı oluyor.
Daha önce de söylemiştim adam nerede duracağını iyi biliyor. Altyapısı çok iyi ama zekası yok. Garry'nin kaliteli hali bu Yasin.

Bunu en iyi hamza kullanıyordu saçmalamaya başladığında oyundan alıyordu her defasında şımarmasını önlüyordu. Bazen diyorum hamzaya çok değil azıcık vizyon bassan iyi hocaydı ama yok işte o vizyon 0 olunca hiç olmuyor.

yine denayeri sağ bek oynatması filan çok haksız olmadığını gördük.

Son düzenleme:
Bunu en iyi hamza kullanıyordu saçmalamaya başladığında oyundan alıyordu her defasında şımarmasını önlüyordu. Bazen diyorum hamzaya çok değil azıcık vizyon bassan iyi hocaydı ama yok işte o vizyon 0 olunca hiç olmuyor.
Oynattığı futbol akıllıca vizyonu rezildi hamzanın
Biraz senolda öyle mal mal konuşuyor ama iyi oynatıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan ve yasini kullanmalıyız
12 13 oyuncuyla şampiyon olunmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin H.Hamzaoğlu döneminde şampiyonluk için kritik işler yaptı, yedekte dursun yine iş görüyor.

Hamza'nın vizyon problemi olmasaydı bu kulübün 2. FT'si olabilirdi ama maalesef FT'nin 10'de buçuğu kadar vizyonu yoktu.

Futbol öyle üstün zeka gerektiren bir hede değil.
İyi teknik adam kötü teknik adam da yoktur. Sadece oyun görüşünün o takımın ruhuyla uyumu vardır. Tabi bir de doğru oyuncu seçimleri ( türkiye de bu yok denecek kadar az sürekli menajer transferleri yapıldığı gerekçesiyle)
Hamza'nın oyun görüşü bu takıma uyuyordu. Ama gavat herif scout ekibine uysa bizle ismi geçen o adamları sabri'ye umud'a semih'e tercih etse şuan belki başımızdaydı hala

Geri
Üst Alt