Bu adamin oynamasi zarar, bunu göremeyenler ciddi maclarda yaktiginda anlarlar. Ceza sahasina girdigi an ego yapiyor sacma sapan sutlar deniyor. Zaten sut teknigi iyi degil, hangi kafayla sürekli vurmaya calisiyor?
Yasin bugün sacma sapan bir sekilde sut cekecegi yerde pas denedi müsait 1-2 pozisyonda. Son bölümde zaten sol bek oynadi.

Ayagina gelen butun toplari ezdi. Pozisyon yaratmak yerine devamli sacmaladi.

Yumludan pek aşağı kalır yanı yok.zaten yere düştüğü birçok pozisyonda kendini yere atıyor ve hakemler de bunu yemiyor bugün istisna oldu.kısacası 3 kağıtçı leşin tekidir

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Acilen palavereyi bırakması lazım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam da hirs yok hırs ölü gibi dolanıyor sahanın içinde bide kendini sevdirmeyi beceremiyor taraftar ile ilişkisi kötü bı Melo lugano Sneijder bak bı buna

Attığımız İlk 2 golden sonra arkamıza aldığımız rüzgarı üst üste iki topu kullanamayarak nerdeyse maçı kitliyordu.

Ayrıca maç içinde 2 defa 2.sarıyı görüp kırmızı yemesi gerekiyordu.
Hakeme dua etsin.

Devre arası 2.lig takımlarından birine üstüne para vererek yollamak gerekiyor

Gerçek Kaptan NANDO!

Sol tarafa dinamizm katıyor aksak ve kopuk oyununu bir türlü geliştiremedi akıcı oynayabilse Türkiye nin en iyilerinden olur zihinsel kodlaması zayıf bir üst aşamaya geçmesi mümkün değil.

Bu ve Garry ikisinde hic beyin yok ama adamlar hareketli olduklari icin bayagi ortaligi karistirip alan falan aciyorlar bunu gözardi etmemek lazim.

Garry Yasin'e göre daha fazla takim oyununa uygun bir adam, öte yandan da Yasin'in skora katki verme ihtimali Garry den yüksek.

Ikisinin benzer özellikleri hem beyinsiz olmalari hem de ne zaman ne yapacaklarini kimsenin kestirememesi. Bu durum o kadar ekstrem ki kendileri bile kestiremiyorlar ne zaman ne yapacaklarini.

Yasin'i aslinda böyle macin son 20-30 dakikasi rakibin üstüne salacaksin ne halt yiyorsa yesin, cok güzel ortaligi karistiriyor ve namussuz kendini güzel yere atiyor.

İlk golde kendisine olcanın yaptığı faul asporda herkes teyit etti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendini atarak bir futbolcunun hakkına girdin. Seni sevmezdim, bir de bu kendini atma hareketlerini gördükçe nefret etmeye başladım. Ulan biraz karakterli olun, mikrofonlara gelince dürüstlük, adamlık, Allah, din, kitap güzelce sallıyorsunuz. Keşke bir de bu dediklerinizi uygulasanız

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano sakatken sağbekte denenebilir.Mümkün olduğunca kaleden uzak olması lazım zaten.

ödedigimiz bonservise üzülmedigimiz tek yerli olabilir. sözlesmesini faydali olarak tamamlayacak gibi görünüyor.

sezon sonu 1 yil daha uzatilabilir eger düzenli katki verirse. selcuk inan'dan 10 kat daha faydali.

Yok arkadaş Yasin 'i bu kadar çektiğimiz yeter onun o kendini Ronaldo sanan havalarını ben 2 yıl daha çekmek istemiyorum

İyi katkı verdi yerliler arasında işi gücü rast gitsin ama artık yeter gerçekten

Geri
Üst Alt