Olcan'ın etkili olmasının en önemli sebebiydi , Telles gol attı ama bu Yasin'in çıkmasının yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez !

Pek umudum yoktu Yasinden ama 2 mactir cok iyi isler cikariyor. Böyle devam ederse 2011/12 de Emre ve alemci Engin den aldigimiz faydayi bundan alacagiz.

Böyle devam et kocum :encouragement:

2 haftadir nazar degmesin süper oynuyor Yasin. Böyle devam reis.

Dipnot: Hamza hoca niye sürekli oyundan aliyor anlamiyorum, Bruma ise yaramazken Yasin cikiyor.

hücumda sniejder ve burakla olan uyumu gerçekten iyi denebilcek bir durumda inş kalıcı olur hamza yemez bu adamı.

bi gol+bi top sürüş hariç 60 dakika topa dokunduğunu görmedim la+defe yardımı falanda 0,gol attıp maça etki yaptı atamasa 0dı

Son düzenleme:
Kesinlikle bizim oyuncumuz değil ama formayı kazanmak için sarf ettiği çabayı tebrik etmek lazım.

Yasin daha kalmaliydi bence oyunda.

Transferine karşıydım,pek de beğenmezdim kendisini ama son maçlarda çok etkili futbol oynuyor.Hücumda Sneijder ve Burak ile iyi anlaşıyor.Son maçlarda skora katkı da yapmaya başladı.Defansa biraz daha fazla yardım etti mi daha iyi bir takım oyuncusu olabilir.Şuan en etkili kanat oyuncumuz.

Duvar falan oluyor gol pozisyonu açıyor mesela geçen haftaki 2 asisti. İyi oynuyor harbi yeri iyi şimdilik gitsin bakalım böyle

Böyle devam, daha iyisini bekliyoruz.

Son iki maçta en beğendiğim oyuncu ve Hamza Hoca iki seferdir Yasin'i çıkarıyor , bu adam takımdaki çoğu isimden iyi kondisyona sahip ve sürekli ileri geri gidiyor. Defansif anlamda görevlerini de aksatmıyor. Etkili de oynuyor ama ilk çıkan da bu oluyor.

Pek beğendiğim bir oyuncu ve transfer değildi,ancak gerçekten iyi oynuyor ve Burak-Sneijder ikilisini tamamlıyor.Kanatları etkin kullanmaya ve Sneijderi 10 numarada oynatmaya başladıktan sonra takım daha iyi oynamaya başladı.

Formayı kaptı aslan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin Karabüke gidiyordu, hatta GS ve KRB anlasmis falan, ama Yasin gitmek istemiyordu.....Simdi Ilk 11 de oynuyor....

Geri
Üst Alt