Aldığı alt yapının hakkını veriyor.

Helal olsun Yasin. Gormek istedigimiz performansı tam olarak ortaya koyuyor. Kendisine guveni de var. Bruma da performansini yukseltebilirse hayalimizde olan 4 2 3 1 sistemini dogru bur sekilde oynamaya devam edebiliriz. Gelecek sezon da kesinlikle bu sisteme gore takim kurulmali.

biraz daha parlatıp 5-6 milyon gibi teklif gelirse hemen elden çıkarmalı böyle futbolcuları..

54a66c831f61e4ede7149a1787ceee3a.jpg

020b0bbde8f8a39abed744ef9c91cdea.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Bazı oyuncular oynadıkça kendini buluyor gibi. Misal olcan solbek'e alıştı yasin son maçlarda katkılar veriyor. Burak hırslanırsa çok sağlam. Koray formayı kaptı böyle devam.

Sabri olmayınca sağbek'te triplere giriyoruz. Çok eleştirdiğimiz melo olmayınca orta saha ne halde düşüyor. Bruma istekli olacak inşallah. Sneijder maşallahı var bariz pas hatası yaptığını görmedim. Çok ince pasları var.

Böyle olsunlar canımızı yesinler. Neydi o sahada yürüyen hırssız isteksiz oyuncular. Katkı vermek için uğraşan kim olursa olsun sesimi çıkarmam. Benim için oyuncu değil takım önemli.

Formanın ağırlığını bilsinler yeter.

son dönemlerde performansı artan ancak ilk geldiği zamanlarda sevmediğim adam. Böyle devam ederse ilk 11 de yer bulur her maç. Gözlemlerime göre Sneijder'in sahadaki kankası kendisi. Gözgöze gelerek anlaşmaya başladılar.

almanci reus

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Çöp möp diyorduk ama adam elimizdeki en faydalı kanat oyuncusu şu durumda..

Yasin Öztekin Sabah'a konuştu:"% veremem ama şunu söyleyebilirim ki daha gerçek Yasin'i izlemediniz. Tek eksiğim şut"

kocum antremanlarda calis , SNEIJDER le iyi anlasiyorsun .. sut teknigini ustasindan ogrenmen gibisi yoktur zaten

bişey diycem.bu arkadaş gençlerbirliğinde oynuyoken,erciyeste oynuyoken beğenilen bi futbolcuydu forumda galiba...iyiydi performansı.sadece trabzonda yapamadı o kadar.iyi bi kanat oyuncusu olduğuna şaşırmamamız lazım.bunun dışında hala asıl performansını göstermedi bizde bence. daha iyisini bekliyorum ben.

Geri
Üst Alt