takımda yasinden başka kanat yok hala seneye kalır muhabbeti dönüyor.

arkadaşlar iyi misiniz?

adam bu formuyla artık Galatasaray'da kalacağını gösterdi.

gerektiğinde adam geçen.
pas tercihleri son derece akıllı olan.
en önemlisi sneijder ile çok iyi anlaşan bir adam sneijderin olduğu kadroda banko 11 oynar.

biraz stres yapıyor gibi. sakin olmayı basarırsa daha fazla katkı sağlar.

Yasin aynı yasin oynayana değil oynatana bakın..Yasini sağa al Sneijderden uzaklaşsın yine sövmeye başlarız.. Sola Sinan gümüşü koy salyalar akıtarak izleriz.. Dün de gördük sno yüzünden takım full soldan gitmeye çalışıyor her atak sol kanatta .. Haa hakkını da yemek istemiyorum sneijderler iyi anlaşmak da bir marifettir mesela olcanı koy onun kadar anlaşamaz snoyla .. Netice olarak iyi niyetli çalışkan hafiftende de yetenekli bir arkadaş şu kadroda as olmak zorunda seneye Allah Kerim..

direk dortmundtan gelseydi sabaha kadar yalanirdi

bkz. tolgay

Sneijder oynatıyor klişesi baş gösterdi bide bu garibimin başlığında.Adama zamanında pas veriliyor o da yapması gerekeni yapıyor.Bana göre Yasin Sneijder'i oynatıyor aha da buraya yazdım.Alın size bir de benzetme Hazard lan bu adam.

Adeta Ronaldo.Zaten Wesley kendisine Ronaldo diye hitap ediyormus.

Formayı hak etti ve aldı. Ama yine de yetmez, daha da artırması lazım performansını. Fener maçında oynamasını bekliyorum ve Süper Kupa'da ki kötü izlenimi silmesini de bekliyorum. Kendine güvenli oynamalı, eli ayağına dolaşmamalı bu sefer.

merak ediyorum

olcanı 2011-2012 sezonunun devre arasında 2.5 milyona

yasini de o sezonun sonunda serbest kalmışken bedavaya alsaydık son 3 yılda kaç lira kasamızda kalırdı

belki de ertesi sezon direk yollanırlardı onu da bilemeyiz tabi

Son düzenleme:
merak ediyorum

olcanı 2010-2011 sezonunun devre arasında 2.5 milyona

yasini de o sezonun sonunda serbest kalmışken bedavaya alsaydık son 4 yılda kaç lira kasamızda kalırdı

belki de ertesi sezon direk yollanırlardı onu da bilemeyiz tabi
Transfer başarısızlığ işte..

2010-11 değil 2011-12 de almadık Olcan'ı ,
O Trabzona giderken biz hızlı koşan görgüsüz bir tip aldık benzer paralara .

Sneijder oynatıyor klişesi baş gösterdi bide bu garibimin başlığında.Adama zamanında pas veriliyor o da yapması gerekeni yapıyor.Bana göre Yasin Sneijder'i oynatıyor aha da buraya yazdım.Alın size bir de benzetme Hazard lan bu adam.
yasinim kendi açıklaması var performansımın artmasında sneijderin çok faydası var diye.

yasin olmasaydi wes olmazdi
wes olmasaydi yasin olmazdi

konu kilit

şu sıralar en beğendiğim ikinci oyuncumuz,derbide de sakin kalırsa çok iyi oyun çıkaracağını düşünüyorum

En iyi kanat oyuncumuz, fakat çok mu iyi ? Bence çok iyi değil sadece iyi.

Geri
Üst Alt