- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Yerine olcan oynasa Wes olcanla da anlaşır. Bu maç Yasinin maçı değil bence. Telles ve Olcan. Önde olcan olması şartıyla, çok daha dengeli olur sol taraf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hücumda sneijderle çok iyi anlaşıyo gol ve asistlerle takıma katkısı üst düzeyde
savunmada ise neredeyse yok gibi hep o kanattan atak yiyoruz.
baya iyi ama bir yerde eksikligi var cok iyi demek icin.
hangi konuda ama cikartamadim
baya iyi ama bir yerde eksikligi var cok iyi demek icin.
hangi konuda ama cikartamadim
Bir, bazı ataklarda çok bencil davranabiliyor.
iki, Hızı vasat.
üç, Fizik olarak Brumadan bile daha düşük görüyorum nedense.
dört, son vuruşları brumadan biraz daha hallice, yine de vasat.
beş, Savunma anlayışı yok denilecek kadar az.
Ben hala iddia ediyorum, Yasinin yaptıklarını Olcan çok daha iyi yapar. Wes ile tamamlayıcı bir ikili olması da dahil.
Yasini kötülemek için söylemiyorum. Bunlar benim gördüğüm eksiler. Artı ve eksileri yan yana koyarsak eksileri daha fazla. Geliştirebilir mi bilmiyorum. Yasin bu sezon için iyi bir alternatif bana göre.
Yasin ne zaman ilk 11'e dahil oldu, oyunumuz ve özelikle Sneijder'in oyunu iyileşti. İyi anlaşıyorlar Sneijder'le. Verkaçlar falan.
O yüzden derbide de hakkı yenmemeli, ilk 11 başlamalı.
![]()
Yetersiz bir futbolcu. 2.5 milyon falan hicbir anadolu oyuncusuna verilmez.
Anadolu Topcusu.
Yav dedik burada bu adamdan cacık olmaz diye. Yanlıs transferler yapıyoruz. 3.sınıf anadolu topcusu.
Devamı gelecek (not: asla büyük maçlarını adamı değil)Yorumsuz
Koca bir SIFIR.Gitti gene paracıklar ve dolu çöp kovamıza bir çöp daha konuldu.
Çöp dolu kadronun yeni bir çöpü olmuş, hayirli olsun.
ulan kac defa bunun gibi futbolcu aldık yigit, sercan gibi hepsi çöp çıktı. ama herzaman bos bos umut besliyorsunuz. yok yeni engin olacakmıs vs. akıllanamıyoruz bir türlü
Çöp dağımız gittikçe büyüyor. Üstüne bir tanesi daha eklendi.
I am the one who knocks!
yiğit gökoğlan vol.2
çöp bir oyuncu,Galatasaray gibi bir takımda yedek bile olamaz ama aydının,burağın,umutun olduğu takımda elbet ümid verici transfer olur.. Galatasarayın nasıl soyulduğunun resmen belgesi gibi haa onun gibi daha çok oyuncu var bir salih dursun vardı ,onteviro vardı ,var oğlu vardı keza yapılan bütün transferler çöp...
Puhahahahbisey degismedi
yigit cöpünü verdik yasin cöpünü aldık
yasin belki altyapsı istibariyle daha önde olabilir yigite göre ama bu ikisininde cöp oldugu gercegini degistirmez
töreyi 3-4 milyona alma 2,5 a yasini al
aydından hicbir artısı yok,yazıklar olsun ya