Yerine olcan oynasa Wes olcanla da anlaşır. Bu maç Yasinin maçı değil bence. Telles ve Olcan. Önde olcan olması şartıyla, çok daha dengeli olur sol taraf.

Yasin Öztekin:Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonuçta herkes gol veya asist yapmak ister. Aklımda bazı şeyler var eğer yaparsam gerçekleştiricem

Sol bekte olcan önünde yasin oynamali

Sent from my iPhone using Tapatalk

baya iyi ama bir yerde eksikligi var cok iyi demek icin.
hangi konuda ama cikartamadim

hücumda sneijderle çok iyi anlaşıyo gol ve asistlerle takıma katkısı üst düzeyde
savunmada ise neredeyse yok gibi hep o kanattan atak yiyoruz.

hücumda sneijderle çok iyi anlaşıyo gol ve asistlerle takıma katkısı üst düzeyde
savunmada ise neredeyse yok gibi hep o kanattan atak yiyoruz.

son final sutlari daha iyi ola bilir bence.
ayrica savunma anlaminda da daha iyi ola bilir dedigin gibi.
Ama takimin en iyi kanat ocunusu su an.

Kral ve Şino'yla iyi uyum sağlıyor, bence en önemli oyuncularımızdan biri olacak Kadıköy'de

Şunu kabul etmek gerekir ki Yasin'in 11'e dahil olmasından sonra Sneijder'in performansı çok arttı. Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar.

Yasin'in kanattaki koşuları ve kanata açılması çok başarılı. Bu da Sneijder'in görmek istediği hareketler :)

baya iyi ama bir yerde eksikligi var cok iyi demek icin.
hangi konuda ama cikartamadim

Bir, bazı ataklarda çok bencil davranabiliyor.
iki, Hızı vasat.
üç, Fizik olarak Brumadan bile daha düşük görüyorum nedense.
dört, son vuruşları brumadan biraz daha hallice, yine de vasat.
beş, Savunma anlayışı yok denilecek kadar az.

Ben hala iddia ediyorum, Yasinin yaptıklarını Olcan çok daha iyi yapar. Wes ile tamamlayıcı bir ikili olması da dahil.

Yasini kötülemek için söylemiyorum. Bunlar benim gördüğüm eksiler. Artı ve eksileri yan yana koyarsak eksileri daha fazla. Geliştirebilir mi bilmiyorum. Yasin bu sezon için iyi bir alternatif bana göre.

Son düzenleme:
Bir, bazı ataklarda çok bencil davranabiliyor.
iki, Hızı vasat.
üç, Fizik olarak Brumadan bile daha düşük görüyorum nedense.
dört, son vuruşları brumadan biraz daha hallice, yine de vasat.
beş, Savunma anlayışı yok denilecek kadar az.

Ben hala iddia ediyorum, Yasinin yaptıklarını Olcan çok daha iyi yapar. Wes ile tamamlayıcı bir ikili olması da dahil.

Yasini kötülemek için söylemiyorum. Bunlar benim gördüğüm eksiler. Artı ve eksileri yan yana koyarsak eksileri daha fazla. Geliştirebilir mi bilmiyorum. Yasin bu sezon için iyi bir alternatif bana göre.

hocam 1 konusunda Yasin bencil değil , aksine aşırı takım oyununa yatkın Olcan en bencil oyunculardan biri diyorum
2 imzamı atarım
3 evet kuvvetlenmesi lazım, bu belli olmasın diye ikili mücadelelere girmiyo fazla , Bruma'da biraz bunu denese güçlenene kadar kasmasa daha iyi olur,
4t ve 5'e de imza atarım

ama 5 ile 3 doğrudan etkiliyo birbirini gibi geldi bana

Yasin ne zaman ilk 11'e dahil oldu, oyunumuz ve özelikle Sneijder'in oyunu iyileşti. İyi anlaşıyorlar Sneijder'le. Verkaçlar falan.

O yüzden derbide de hakkı yenmemeli, ilk 11 başlamalı.

f1nDf8xW.jpeg

Cok formda. Umarim bugünkü derby macinda formun "zirvesini" yasar.

1x Assisti var (:

Büyük ihtimal yerine Umut Bulut oynayacak.

Asla ve asla büyük maçların oyuncusu değil. Olcan Telles ikilisi sol kanatta oynamalı.

Koca bir SIFIR.Gitti gene paracıklar ve dolu çöp kovamıza bir çöp daha konuldu.

Çöp dolu kadronun yeni bir çöpü olmuş, hayirli olsun.

ulan kac defa bunun gibi futbolcu aldık yigit, sercan gibi hepsi çöp çıktı. ama herzaman bos bos umut besliyorsunuz. yok yeni engin olacakmıs vs. akıllanamıyoruz bir türlü

Çöp dağımız gittikçe büyüyor. Üstüne bir tanesi daha eklendi.

I am the one who knocks!

yiğit gökoğlan vol.2

çöp bir oyuncu,Galatasaray gibi bir takımda yedek bile olamaz ama aydının,burağın,umutun olduğu takımda elbet ümid verici transfer olur.. Galatasarayın nasıl soyulduğunun resmen belgesi gibi haa onun gibi daha çok oyuncu var bir salih dursun vardı ,onteviro vardı ,var oğlu vardı keza yapılan bütün transferler çöp...

bisey degismedi

yigit cöpünü verdik yasin cöpünü aldık

yasin belki altyapsı istibariyle daha önde olabilir yigite göre ama bu ikisininde cöp oldugu gercegini degistirmez

töreyi 3-4 milyona alma 2,5 a yasini al

aydından hicbir artısı yok,yazıklar olsun ya
Puhahahah

Geri
Üst Alt