Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Bu ve Jose hamza'ya mesajı çaktı. Kim bilir takımın ağır topları neler diyordur Hamza'ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne fedakarlığı yapmış ulan bu?
Sampiyonluk+Super Kupa getirdi ne diyon lan sen.
Bu adamın neyini begenmiyonuz aslanim adam seni geçen sene şampiyon yapmis çalım atabilen tek adamın adam haksizliga uğradığını düşünüyor bence normal.
ne fedakarlığı yapmış ulan bu?
O da diyordurki sabriye yaptılar bana niye yapmiyorlar.beğenmiyor değilim ancak sürekli fedakarlık yaptım deyip zam istemesi
O da diyordurki sabriye yaptılar bana niye yapmiyorlar.
Bize gelmeden Erciyes'den alacağı yüklü bir mebladan vazgeçmişti galiba. Adam antrenmana taksi ile gidip geliyormuş ve bizden de cüzi bir para alıyor. Aslında maaş dağılımına bakarsak küfür gibi de, neyse. Ama devamlı dillendirmesi rahatsız edici olabilir, evet.
Yasin de zeki değil, sadece daha yetenekliCok Zeki tobcumuz var yaw Umut Bulut neyine yetmiyor yaw.
O da diyordurki sabriye yaptılar bana niye yapmiyorlar.
1 milyon euro alan adam bir araba alamıyor mu hocam sömürü yapıyor resmen
Keşke Cucak'ı biz alsaydık ya o adamın kaçmasına üzüldüm vallaSneijder ile cok iyi anlasiyor bunu hepimiz biliyoruz. Podolski de de hic is yok, biraz kenara cekilmeli Poldi. Sol kanat Yasin sag kanat Sinan olmali.
Takımda en formda ve en etkili futbolcu. Öyle bir Galatasaray düşünün ki Yasin olmadığında maç boyunca gol atma ihtimali neredeyse yok. O duruma düştük sebep olanların Allah bin cezasını versin ki bir tuhaf tarafı bu adam bir şekilde kesik yiyor enterasan biçimde. Hamza'nın Türk olduğunu kavrayamadığı aşikar.