Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Arap falan mi saniyo acaba
hahahaa bilmiyorum da cirit oynayıp güreş tutması gerekiyo.Eeee bu işler böyle kolay değil o formayı kazanmak.![]()
Arap falan mi saniyo acaba
Yasin'in yerinde olsam Sabri benim iki katım para alsa aldığım para gözümde inanılmaz biçimde değersizleşir.1 milyon euro alan adam bir araba alamıyor mu hocam sömürü yapıyor resmen
Takımda en formda ve en etkili futbolcu. Öyle bir Galatasaray düşünün ki Yasin olmadığında maç boyunca gol atma ihtimali neredeyse yok. O duruma düştük sebep olanların Allah bin cezasını versin ki bir tuhaf tarafı bu adam bir şekilde kesik yiyor enterasan biçimde. Hamza'nın Türk olduğunu kavrayamadığı aşikar.
Hamza beyimizde Yunanistan dogumlu buna ne diyecek galiba. Yazik dusunceye bak yerlileri oynat yabancilari bitir.Gurbetci olarak görüyor bence. Sinan falan keza ayni. Balta yillardir Türkiyede oynadigi icin onu türk olarak görüyor.
Su halimize bak yahu, bu mankafali herifler yüzünden abuk zubuk konulari tartisiyoruz. Ne hallere düsürdüler bizi.
Hamza beyimizde Yunanistan dogumlu buna ne diyecek galiba. Yazik dusunceye bak yerlileri oynat yabancilari bitir.
Podolski'yi çay içiyor diye oynatmıyosa adam değilim. Ulan bu adam formda işte bunu oynat yoook olur muuuu Podolski çay içiyor. Harbiden kafayı yedik yemin ediyorum. Eskiden kanatlıların sitelerine malzeme vermeyelim diye belki de forumda en aklı başında takılanlardan biriydim ama şimdi anlıyorum fenerlilerin ismail kartal ve aykocaman sendromlarını. Çok güldük zamanında..Gurbetci olarak görüyor bence. Sinan falan keza ayni. Balta yillardir Türkiyede oynadigi icin onu türk olarak görüyor.
Su halimize bak yahu, bu mankafali herifler yüzünden abuk zubuk konulari tartisiyoruz. Ne hallere düsürdüler bizi.
Podolski'yi çay içiyor diye oynatmıyosa adam değilim. Ulan bu adam formda işte bunu oynat yoook olur muuuu Podolski çay içiyor. Harbiden kafayı yedik yemin ediyorum. Eskiden kanatlıların sitelerine malzeme vermeyelim diye belki de forumda en aklı başında takılanlardan biriydim ama şimdi anlıyorum fenerlilerin ismail kartal ve aykocaman sendromlarını. Çok güldük zamanında..
11/10 dripling basarisi ile dun geceyi 2. Sirada tamamlamis 45 dakika oynamasina ragmen