bu adamla wesley'i kadrodan çıkar inan ligde 4. olamaz o kadar leş bir kadroya sahibiz ama bunu oynatmıyoruz

galatasarayli-yasin-oztekin-umre-de-6843669_4060_m.jpg

Arap falan mi saniyo acaba

Alamancı diye dışlıyor da olabilir :D

şimdiye kadar kulübün seviyesinde değil falan diye eleştirildi ancak görüyoruzki kulüp şu haliyle yasin seviyesinde bile değil. oynatmamak ahmaklıktır bir alamancıya uygulanan ambargodur sorumlular insanlık suçuyla yargılanmalı adalet önünde derhal hesap vermelidirler.

edit. mesajın ciddiliği belli olsun diye derhal kelimesi yoruma eklendi.

Son düzenleme:
Sneijder ve Muslera ile birlikte sampiyon olmamizi saglayan bir oyuncuyu yedek birakmak ne kadar dogru acaba

Belki sonunu getiremiyor ama en azindan topu öne dogru tasiyan tek futbolcumuz

Takımda en formda ve en etkili futbolcu. Öyle bir Galatasaray düşünün ki Yasin olmadığında maç boyunca gol atma ihtimali neredeyse yok. O duruma düştük sebep olanların Allah bin cezasını versin ki bir tuhaf tarafı bu adam bir şekilde kesik yiyor enterasan biçimde. Hamza'nın Türk olduğunu kavrayamadığı aşikar.

Gurbetci olarak görüyor bence. Sinan falan keza ayni. Balta yillardir Türkiyede oynadigi icin onu türk olarak görüyor.

Su halimize bak yahu, bu mankafali herifler yüzünden abuk zubuk konulari tartisiyoruz. Ne hallere düsürdüler bizi.

Gurbetci olarak görüyor bence. Sinan falan keza ayni. Balta yillardir Türkiyede oynadigi icin onu türk olarak görüyor.

Su halimize bak yahu, bu mankafali herifler yüzünden abuk zubuk konulari tartisiyoruz. Ne hallere düsürdüler bizi.
Hamza beyimizde Yunanistan dogumlu buna ne diyecek galiba. Yazik dusunceye bak yerlileri oynat yabancilari bitir.

Podolski'yi çay içiyor diye oynatmıyosa adam değilim. Ulan bu adam formda işte bunu oynat yoook olur muuuu Podolski çay içiyor. Harbiden kafayı yedik yemin ediyorum. Eskiden kanatlıların sitelerine malzeme vermeyelim diye belki de forumda en aklı başında takılanlardan biriydim ama şimdi anlıyorum fenerlilerin ismail kartal ve aykocaman sendromlarını. Çok güldük zamanında..

dursunun yıldız diye keklediği adam podolskide tırt çıktı adam heryerden darbe yiyor la :asd:

Podolski'yi çay içiyor diye oynatmıyosa adam değilim. Ulan bu adam formda işte bunu oynat yoook olur muuuu Podolski çay içiyor. Harbiden kafayı yedik yemin ediyorum. Eskiden kanatlıların sitelerine malzeme vermeyelim diye belki de forumda en aklı başında takılanlardan biriydim ama şimdi anlıyorum fenerlilerin ismail kartal ve aykocaman sendromlarını. Çok güldük zamanında..

Aynen bunu bende kac kere yazdim burada. Adamlarla o kadar dalga gectik o kadar güldük Azize, Aykuta ve Arap Ismaile. Bunun bir gün ahinin cikacagi belliydi, iste o günleri simdi yasiyoruz.

Allah belamizi verdi gercekten, gülme komsuna gelir basina misali.

Yasin in yerinde olsam zerre hakkımı helal etmem şu 'hoca' denen şahısa, öbür tarafta iki elim yakasında olur.

11/10 dripling basarisi ile dun geceyi 2. Sirada tamamlamis 45 dakika oynamasina ragmen

Bu adama birde Anadolu topcusu muamelesi yaptiniz.Sampiyonlugu kupayi getiren adami yere vurdunuz Forvetsiz gibi oynuyorduk sahneye cikar golunu atardi.Sneijderden cok iyi top isterdi bu aralar Sneijderden top alamiyor.

Yasin kadar hakkı verilmeyen oyuncu yoktur. Geçen sene en kritik maçlarda hoca ya yedek başlattı ya da oyundan aldı.

Bu sene bir Sivas maçında kötü oynadı diye hemen yedeğe çekildi vs. açık ara en kredisi düşük oyuncu.

Takımda Yasin dışında adam geçebilen,top sürebilen oyuncu yok ama hoca hala oynatmıyor.

Geri
Üst Alt