- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ben ikileyeyim, sen de küçük kızlar için yapılan programları izle. Oldu koçum.
hadi hadi koc, yürü git seni gidi klaviye erkegi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ikileyeyim, sen de küçük kızlar için yapılan programları izle. Oldu koçum.
hadi hadi koc, yürü git seni gidi klaviye erkegi
und wie fandest du uns ? Ausser Olcan, Umut und Birlo recht passabel oder ?
Selcuk-Bilal ikilisi olmuyor. Cok pis etkileniyoruz bundan. Burakin olmadigi maclarda takim daha cok futbola benzeyen birsey oynuyor Umut'a ragmen.
Podolski gün gectikce vites arttiriyor, bu adamin zamana ihtiyaci var demistim geldiginde. Carole'u cok begendim bugün, ofans da biraz daha etkin olsa keske ama ayagi saglam yere basiyor.
Orta sahamiz cok kolay geciliyor buna mutlaka bir cözüm bulmaliyiz.
Bu Alamancıların Bmw 3 merakı nerden geliyor biri bana açıklayabilir mi ?
Yaaa afedersin. Kabalık yaptım. Sen 21 yaşında yaşında, yeni sünnet olmuş bir çocukmuşsun.... Ben seni büyük zannetmiştim.
Bu Alamancıların Bmw 3 merakı nerden geliyor biri bana açıklayabilir mi ?
bence Carole 1. devre cok kötüydü, ama sonradan kendini buldu. Ileri zamanda Denayer- Hakan stoper ikilisini kurup, chedjouyu ortasaha ya cekmemiz gerek
Birsey biliyorsam o da bizimkilerin kisin orta sahaya takviye YAPMAYACAGI. Bu yüzden Hamzanin deyimi ile icimizden cözmemiz gerek orayi.
Chedjou yu oraya cekmek bir cözüm olabilir ama bence Jose'nin üstünde durulmali. Ben oynadigi maclarda begendim bu cocugu. Defansif yönü hem Bilal den hem de Selcuk dan daha üstün.
Dikine de oynuyor, Selcuk gibi ikili mücadeleye girmekten de korkmuyor.
vah vah ne demezsin ya, senin sünnet olma durumun varmiydi![]()
Iki velet gelmis bana laf atiyor. Ikiside futbol cahili.