und wie fandest du uns ? Ausser Olcan, Umut und Birlo recht passabel oder ?

Selcuk-Bilal ikilisi olmuyor. Cok pis etkileniyoruz bundan. Burakin olmadigi maclarda takim daha cok futbola benzeyen birsey oynuyor Umut'a ragmen.

Podolski gün gectikce vites arttiriyor, bu adamin zamana ihtiyaci var demistim geldiginde. Carole'u cok begendim bugün, ofans da biraz daha etkin olsa keske ama ayagi saglam yere basiyor.

Orta sahamiz cok kolay geciliyor buna mutlaka bir cözüm bulmaliyiz.

Bu Alamancıların Bmw 3 merakı nerden geliyor biri bana açıklayabilir mi ?

Selcuk-Bilal ikilisi olmuyor. Cok pis etkileniyoruz bundan. Burakin olmadigi maclarda takim daha cok futbola benzeyen birsey oynuyor Umut'a ragmen.

Podolski gün gectikce vites arttiriyor, bu adamin zamana ihtiyaci var demistim geldiginde. Carole'u cok begendim bugün, ofans da biraz daha etkin olsa keske ama ayagi saglam yere basiyor.

Orta sahamiz cok kolay geciliyor buna mutlaka bir cözüm bulmaliyiz.

bence Carole 1. devre cok kötüydü, ama sonradan kendini buldu. Ileri zamanda Denayer- Hakan stoper ikilisini kurup, chedjouyu ortasaha ya cekmemiz gerek

bence Carole 1. devre cok kötüydü, ama sonradan kendini buldu. Ileri zamanda Denayer- Hakan stoper ikilisini kurup, chedjouyu ortasaha ya cekmemiz gerek

Birsey biliyorsam o da bizimkilerin kisin orta sahaya takviye YAPMAYACAGI. Bu yüzden Hamzanin deyimi ile icimizden cözmemiz gerek orayi.

Chedjou yu oraya cekmek bir cözüm olabilir ama bence Jose'nin üstünde durulmali. Ben oynadigi maclarda begendim bu cocugu. Defansif yönü hem Bilal den hem de Selcuk dan daha üstün.

Dikine de oynuyor, Selcuk gibi ikili mücadeleye girmekten de korkmuyor.

Forumda bu mac icin Gaitan ve Yasin arasinda fark yoktu diyenler cikti. Biz niye oyuncularin eksiklerini anlatmaya calisiyoruz ki? Ülke'nin futbol anlayisi yerlerde.

Birsey biliyorsam o da bizimkilerin kisin orta sahaya takviye YAPMAYACAGI. Bu yüzden Hamzanin deyimi ile icimizden cözmemiz gerek orayi.

Chedjou yu oraya cekmek bir cözüm olabilir ama bence Jose'nin üstünde durulmali. Ben oynadigi maclarda begendim bu cocugu. Defansif yönü hem Bilal den hem de Selcuk dan daha üstün.

Dikine de oynuyor, Selcuk gibi ikili mücadeleye girmekten de korkmuyor.

Jose cok iyi bi oyuncu olacak cidden (Buragin yerini alacak bende yavas yavas :D ) ama maalesef bizim hirbo oynatmiyor ki o nu.

Chedjou----Selcuk/Jose

gayet iyi bi orta saha olabilir .

Yasinin başlıgında sünnete ve ufaklıga kadar nasıl geldiniz beyler

Ban isteyenler el kaldirsin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt