Üzerinde ciddi baski hissediyor. Dedigin bundan kaynaklaniyor. Vasat oynarken 'acilen birseyler göstermeliyim' düsünüp topu aliyor, 3 kisinin arasina daliyor, kaybediyor, olmadik yerleden sut atiyor. Iste bu yüzden yetersiz arkadas.

Biz Galatasaray'iz. Bize Gaitan gibi yardiran kanat lazim bu seviyede. Bir Gaitan'a bakin, birde bizim kanatlara. Utanc verici. Yasin cikiyor Olcan giriyor.
Önünde bizden kimse yok topu sürüp adamları geçmeyr kalkıyor. Üstelik geçemeyeceği de çok barizken. Basit oynamayı da bilmiyor. Her seferinde adam geçeceksin diye bir şey yok ki. Yeteneksiz sayılmaz ama kafasını kullanmıyor fazla oyunda.

Celal ne derse haklıdır sakın laf etmeyin

sonradan oyuna girip tempo yapabilecek biri ama devamli ilk 11 oyuncusu olmaz, olamaz !

Solda daha etklili lafı sadece bir şehir efsanesi. Sağda oynasa hiç değilse orta keser, solda oynadığında kendini Ronaldo falan zannediyor.Gerçi içeride kafa vuracak adam yok ama 2 kanada da ters ayaklı adam koyunca hiç orta gelmiyor neredeyse

En kötü maçıydı bizde belkide. Ama fiziki güçlü mücadeleli maçlarda eziliyor resmen. İyi yedek olur ve olmalı. Transfer şart

Sahada bişeyler yapmaya çalışıyor ama kesinlikle bu seviyenin oyuncusu değil ama alternatifi yok.Buradan tekrar Dursun'a sövüyorum.Kevin Grosskreutz olsa ilaç olurdu valla.

sonradan girdiginde oyuna Daha etkili oluyor Yasin..Hamza her zman Yaptıgını Bugun Yapsaydı keske ..

cok istekli,takımda olsun dedigim 3 yerliden biri,aldigin her kurus sana helaldir arslanim

Ezildi, kayboldu sahada resmen. Sadece son dakikalarda gördüm kendisini. Yakışmadı.

İlk 11 kapasitesi yok.Yasinciyimdir severim oynamasını istedim hep.Bunlara rağmen şunu söyleyeyim.Chedjounun adam geçebilme yeteneği bu çocuktan fazla.

İçeride ki Anadolu maçlarında dinamizmiyle iş yapabiliyor neyse ki. Biraz olsun dişli takıma denk geldi mi de hiç çekilmiyor.

cok gereksiz top kayiplari. Ama yinede baskalari gibi yerinde beklemiyor toplari te geriden gelip almaya calisiyor. Caliskan, ama kafasini dogru dürüz kullanmiyor.

Tekrar ediyorum

Klasik Türk topçusu yetenek var ama beyin yok...

her zaman +1 kulube gücü. 12. adam olur. arena'da da çok maç kazandırır.

ilk 11 oyuncusu değil taraftar yüzünden artisleniyor iyice sonradan girip gol atınca havalanmalar falan

Geri
Üst Alt