Aspor'da istatistikçi Taner Karaman'ı gördüm o söyledi.Ligin en çok ikili mücadele kaybeden 2. ismiymiş.Bu yüzden sonradan girince daha etkili oluyor.Ligde ilk 11'deyken idare edebilir ama CL'de sonradan sokmak lazım.

Aspor'da istatistikçi Taner Karaman'ı gördüm o söyledi.Ligin en çok ikili mücadele kaybeden 2. ismiymiş.Bu yüzden sonradan girince daha etkili oluyor.Ligde ilk 11'deyken idare edebilir ama CL'de sonradan sokmak lazım.

Yerine kimi oynatıcaz ?

Yerine kimi oynatıcaz ?

emre-colak-670.jpg

Çok top kaybı yapıyor ama alternatifi yok.Bir Gervinho olsa ne olurdu:(

Ulan Dursun!!!!

Defalarca ispatlandı, kesik yediği haftalardan sonra yada sonradan oyuna dahil olduğunda daha çok varyasyon yapıyor. Sıvı nitrojen yakıtı gibi kısa süreliğine ivmeleniyor. Ona göre kullanmak lazım o halde.

Kabiliyetli ama yüzdesiz. Dolayısıyla rakip özel önlem almadığında parlıyor. Sonradan girince daha etkili olmasının asıl sebebi bu bence.

Bi de tribal enfeksiyonu var tabi, onu kontrol etmesi lazım. Maç içinde vücut dili rahatsız edici olabiliyor bazen. Hoş, takımda vücut dili kötü oyuncu sayısı hiç az değil. Ama Yasin buna dikkat etmeli.

Oyun görüşü denen şeyden yoksun bu eleman sağına solunu hiç kontrol edemiyor,bitiricilik noktasında vasat ve oyun içinde kopabiliyor şu formuyla max yedek olur,Colak-Sneijder-Poldi çok çok sağlam olur bakalım Emreye gerekli şans verilecek mi?

Tam bir hamle oyuncusu olduğunu ispatladı. Yedekte bekleyip oyunun gidişatına göre 2. yarı alınmalı.

yorgun savunmalar üzerinde daha etkili oluyor.

sonradan oyuna girmesinde fayda var. hamle oyuncusu yani..

Aldığımız 3 kupada da payı ciddi ama günümüz önemli, performansı vasat.
Şuan Bilal ile birlikte iyi bir hamle oyuncusundan öte değil.

Artistlikleri beni öldürecek arkadaş, göm topu gelişine kaleye. Neyin peşindesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt