Ben bu adamı aldıgımızı bile unutmustum :o

Tapatalk

Erciyes'teyken fenere 3 puan hediye etmişti.O tarz hatalara düşmemeli.

Yok kesinlikle olmaz. 1 maçtan falan demeyin. Veysel dahi ilk maçtan belirli bir kumaş gösteriyordu. Bir mucize olmazsa Yasin bu takımda oynayamaz.

Bugün çok heyecanlı ise bilemem.

Nokta atışı transfer olmuş bravo yönetim :)))

Bu herif kendini CR7 felan mı sanıyor?

Sen kimsin lan kendine bir bak her topu eziyor herif.

Bunu alan yönetime pardon menejerede selam olsun.

Bu nasil bir oyun ya. Hele su artiz artiz topuk pas'i oynadigi yok gibi ... delirdim orda.

Yasin beni hayal kırıklığına uğrattı 10 kişi oynadık resmen

@twtmel

İyi niyetli , ilk maçtan kendini kabul ettirmeye çalışıyor ama şu an olumsuz oynuyor ilk dakikalardaki şut dışında .

Yetersiz bir futbolcu. 2.5 milyon falan hicbir anadolu oyuncusuna verilmez.

pek tanımıyodum daha öncede, fazla bi numarası yok gibi ama biraz daha izleyelim. Zira bugün muslera dışında pek bi numarası olan zaten yoktu

Formda bir Aydın Yılmaz bununla top diye oynar, gittik bir de 2,5 milyon verdik.

Yav dedik burada bu adamdan cacık olmaz diye. Yanlıs transferler yapıyoruz. 3.sınıf anadolu topcusu.

medya manipülasyonu yüzünden almamamgafletine düştük şimdi gurur duysunlar muhteşem ahlaklı kişilikleriyle..

Kasıtlı yapıldı o haberlerin hepsi. Bizim kamiller izlesin simdi yasini, yiğiti. Ulan hem rakibine darbe vuracaksin hem de geçen sene neler yapabileceğini ortaya koymuş gelisime acik bir adam alacaksin. Ama sen git tsde bile tutunamayan adama 2.5 milyon göm. Yigitten falan hiç akillanma. Bizim kamil taraftarlar da ıyy gökhan mafya gelmesin takımı karıştırır, yasinin alt yapısı Dortmund bikerem adam klopplan calismis diye dolassin. Salak bunlar ya.

küçük takımın büyük topçusu olur anca çok bişey beklemeyin bu sene tr kupası seneye başka bi kazmayı almak için takasta kullanırız

Geri
Üst Alt