ulan kac defa bunun gibi futbolcu aldık yigit, sercan gibi hepsi çöp çıktı. ama herzaman bos bos umut besliyorsunuz. yok yeni engin olacakmıs vs. akıllanamıyoruz bir türlü

Çöp dağımız gittikçe büyüyor. Üstüne bir tanesi daha eklendi.

I am the one who knocks!

sana kızmam birader seni alıp koskoca Galatasarayın ilk onbirine koyan zihniyete kızarım...

Türkiye kupası önemsiz maçlarında,ligte bazı maçların yarı msaatinde oyuna girerek pişmeye başlar....

öyle fener maçında,Real madrdi maçında ilk 11 e koyarsan bu adamı futbol bilginden şüphe ederim,bu adamında futbol hayaını bitirmiş olursun.....

Bir kaç maç beklemeye falan gerek yok. Hiç bir işe yaramaz. Hele Arena'da eli ayağı titrer, taraftar 2. saçmalamasından sonra yuhlar, sonra yedek bile olamaz. Bir kaç hafta sonra Galatasaray Sağlıklı Yaşam Topluluğun'a katılır, yakında as takımı geçecek bu tiplerin sayıları..

gb de jimmy durmaz 2m euro ya olimpiyakosa gitti,aynı fiyata yerli olyuncu olarak alamazmıydık?tamam jimmy durmaz da gs nin topçusu olamaz ama en azından top ayağına yakışıyordu takımını kontraya çıkarıyordu,transfer komitesini incelemek lazım hangi kriterlere göre transfer yapıyorlar,hep başarısız

Çolak oynasa daha çok katkı verirdi. Bu adamları almak yerine eldekilere neden şans vermiyoruz anlamıyorum.

üstüne 2 million euro daha ver al töre'yi.

Fatih Altaylı: "Küme düşmemeye oynayan takımdaki futbolcu, ŞL'de oynayacak Galatasaray'da ilk 11 oynuyor. GS'den bu haliyle cacık olmaz."

İlk maçından asmak istemem ama bütün topları rakibe kaptırdı.Bruma yı kesebilecek bir oyuncu değil.Büyük olasılıkla önde olduğumuz maçlarda hamle oyuncusu olarak son yarım saatte ancak oynar.Kendisinden pek umutlu diyelim yani.

Yapmayın sanki Bruma girdikten sonra Bruma çok bir şey yapabildi mi?Bruma da o kadar etkili değildi bu maç.Çektiği şut olmasa Yasin'in kaleye attığımız şut olmucaktı.Bu maçta kimse oynamadı ki Yasin ne yapmalıydı tek başına.

Uyumsuz ve heyecanlı gözüktü. Sıkıntı yok ilk maçı, bir maçla adam harcanmaz.

Bu adam cok ıyı bı yedek olacak o kesın ben yedek olarak cok begendım 11 de oynayamaz ama aydından cok daha ıyı yedek olur

Bu adam cok ıyı bı yedek olacak o kesın ben yedek olarak cok begendım 11 de oynayamaz ama aydından cok daha ıyı yedek olur

depositphotos_8080674-Laughing-out-loud-emoticon.png

Dun Aydin oynasaydi 10 kat daha katki verirdi bu arkadastan.Isabetli pasi var mi acaba boyle guzel bi pasi ? Her topu ezdi istisnasiz her topu.

cingıl bels

Dun Aydin oynasaydi 10 kat daha katki verirdi bu arkadastan.Isabetli pasi var mi acaba boyle guzel bi pasi ? Her topu ezdi istisnasiz her topu.

cingıl bels

Aydı ın konya ve bragadwkı golu dısında on senedır tek katkı verdıgını gormedık ama tabı dun oynasaydı verırdı kesın boyle dıye dıye beslemelere as evı olduk yıllardır adam ılkkez buyuk takımda hemde fener derbısı oynuyo heyecandan elı ayagına dolastı cok normal olcan bıle ılk yarı saf gıbıydı sahada bu adamın sorumluluk almak ısteyısı top surusu aksıyonlara hep yakın olusu benım ıcın guzel ıntıbalardı ılerıde yedek olarak faydalı olur

alırken ne bekleniyordu kapasitesi bu kadar ts'de tutunamamış adamı alıp fark yaratmasını bekleyemezsin. klasik anadolu takımı futbolcusu.

Ya adamı hemen bitirmişsiniz...

Takımla maç yapmadı adam nasıl anlaşsın arkadaşlarıyla...

İşimize yarayacak bir oyuncu sıkıntı yapmayın...

Aydı ın konya ve bragadwkı golu dısında on senedır tek katkı verdıgını gormedık ama tabı dun oynasaydı verırdı kesın boyle dıye dıye beslemelere as evı olduk yıllardır adam ılkkez buyuk takımda hemde fener derbısı oynuyo heyecandan elı ayagına dolastı cok normal olcan bıle ılk yarı saf gıbıydı sahada bu adamın sorumluluk almak ısteyısı top surusu aksıyonlara hep yakın olusu benım ıcın guzel ıntıbalardı ılerıde yedek olarak faydalı olur

27 yasina gelmis hala heyecan falan diyoruz ya.Heyecan 5 dk olur 45 dk olmaz.Ayrica Aydinin katkisi Yasinden fazla olur dedim.Yani kiyaslama yapiyorum tek basina Aydinin yeterliliginden bahsetmiyorum.

cingıl bels

Geri
Üst Alt