Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.781
- 5.642
- 1.623
ulan kac defa bunun gibi futbolcu aldık yigit, sercan gibi hepsi çöp çıktı. ama herzaman bos bos umut besliyorsunuz. yok yeni engin olacakmıs vs. akıllanamıyoruz bir türlü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam cok ıyı bı yedek olacak o kesın ben yedek olarak cok begendım 11 de oynayamaz ama aydından cok daha ıyı yedek olur
Bu adam cok ıyı bı yedek olacak o kesın ben yedek olarak cok begendım 11 de oynayamaz ama aydından cok daha ıyı yedek olur
Dun Aydin oynasaydi 10 kat daha katki verirdi bu arkadastan.Isabetli pasi var mi acaba boyle guzel bi pasi ? Her topu ezdi istisnasiz her topu.
cingıl bels
Aydı ın konya ve bragadwkı golu dısında on senedır tek katkı verdıgını gormedık ama tabı dun oynasaydı verırdı kesın boyle dıye dıye beslemelere as evı olduk yıllardır adam ılkkez buyuk takımda hemde fener derbısı oynuyo heyecandan elı ayagına dolastı cok normal olcan bıle ılk yarı saf gıbıydı sahada bu adamın sorumluluk almak ısteyısı top surusu aksıyonlara hep yakın olusu benım ıcın guzel ıntıbalardı ılerıde yedek olarak faydalı olur