Ben adam kaçırır mı falan onu düşünüyorum, sen ne düşünüyorsun renktaş :D

I am the one who knocks!

onla ilgili yorumu da yazdık da artık oynayacağı kesinleşince bir işe yarasa bari dedim :D tarık veysel sabri eboue ile oynamak istemiyorm :D hoş silver ifler çok pahalı oluyor

Hasan Şaş Denizli maçı geldi aklıma birden.

O da kanat forvetlikten bekliğe geçmişti 1 maçlığına Kalli döneminde.

Hoş Kalli ön libero Barış'a sağ kanatta kariyer patlaması yaptırmış, Servet'i ön libero da oynatmış bir hocaydı ama neyse. :D

Hasan Şaş Denizli maçı geldi aklıma birden.

O da kanat forvetlikten bekliğe geçmişti 1 maçlığına Kalli döneminde.

Hoş Kalli ön libero Barış'a sağ kanatta kariyer patlaması yaptırmış, Servet'i ön libero da oynatmış bir hocaydı ama neyse. :D

Yalnız o maç Kalli değil, Skibbe dönemi. 4-1 yenmiştik. Hasan'da sağ bekte muazzam oynamıştı ama o maçta sakatlanmıştı, uzun bir süre oynayamadı. Sakatlıktan döndüğünde de Hacettepe maçından sonra kafaya telefon yemişti :) Zaten kariyeri bitti sonra.

4-3-1-2'de sağ bek olabilir.

Bakalım nasıl oynayacak.

tapatalk

Neden olması gereken yerine fantezilere giriyoruz?
Muslera
Veysel Semih Ched Tarık
Dzemaili Selçuk
Olcan Sneijder Bruma
Burak

diyelim veysel'den memnun değilsin, koy Furkan'ı o zaman sağ beke.. En azından daha önce denedik. Olmadı çek Tarık'ı sağ beke , sola Hakan'ı koy.
Olcan'ı kadroya almaması ve Yasin'in sağ bek oynaması büyük risk. Bakalım , umarım olumlu sonuçlanır.

galatasarayı soyma ve batırma ekibi tarafından özenle bulunup transfer edilen 100 bin euroluk vasat altı futbolcu..

amrabat gibi bi adamı gönderip bu ve bunun gibileri kadroda tutmak
kelime bulamıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
BU VE SALİH transferini öneren yapanları bulursanız hırsızlarında izini bulmuş olacaksınız
ben hırsızları iyi biliyorum ama söyleyemiyorum işte,fena soydular Galatasarayı , bu hurdaların sözleşmeleri 4-5 yıllık ,temizleyene kadar feda yılları olur, Galatasaray futbol takımı batmışdır,iflas etmişdir diyorumda kimse inanmmıyor..

ben hırsızları iyi biliyorum ama söyleyemiyorum işte,fena soydular Galatasarayı , bu hurdaların sözleşmeleri 4-5 yıllık ,temizleyene kadar feda yılları olur, Galatasaray futbol takımı batmışdır,iflas etmişdir diyorumda kimse inanmmıyor..

bilmeyenlere söyliyim gerçekten çok büyük hırsızlıklar dönüyor büyük yolsuzluklar var eğer biraz sabrederseniz takımın bilançosuna bakın

Hata oynatanda.. 2.5 milyon euro bonservis ve yilda 1 milyon aliyor!

Bugün evinde oynuyor,golü var.

Geri
Üst Alt