Şu video tanımadığımız bir yabancı futbolcunun videosu olsa bizim takımla adı anılsa yönetime hiç tereddütsüz 10 milyon'u basın alın diye baskı yapardık o derece.Şaka maka da Yasin Allah nazardan korusun afedersiniz hayvan gibi top oynamıştır bu sene.Özellikle son 10 maç gözümüz sürekli Yasin'deydi tıpkı Arda'lı yıllarda olduğu gibi.

Yasini ne poldiye ne naniye degismem abi. Yasin sneijder uyumu 10 numara. Bide yasina bilaldende cok pas gelicek bu sene. Insallah sampiyonlar ligindede ortaligi dagitir, ki ben bunu becericegine inaniyorum. Asiri hizli bir oyuncu her an karsisindaki oyuncuyu ters ayaga birakabiliyor. Helal yasin.

Umarım sezon sonu yakaladığı performansı devam ettirir. Eğer bunu sağlarsa efsane yerliler arasına girer.

Yazık olacak gibi eğer transfer yapılmazsa.Kurtarıcı rolünde cl'de boy göstermesini isteyeceğiz,çok tepki çekebilir.Günah keçisi Yasini yapacak hoca eğer transfer yapmazsa

Yasin candır. İnşallah başarılı bir sezon geçirir. Ama CL kalibresinde olmadığını unutmayalım.

Yain şu takımda yerliler arasında ilk onbiri en çok hakeden oyuncu.Ama tahmin edildiği gibi lobisi olmadığından yerine adam alınan tek yerli de kendisi oldu.

Yasin numarasını 7 olarak değiştirmiş. Başlığı da 7 olarak değiştirelim.

Hoca hakkaniyetli davranırsa Poldolski forvet, Yasin solda oynar.

............Podolski...........
Yasin.....Sneijder......Gervinho

Umut-Burak'tan sonra yetenek doz aşımına uğrarız.

11053318_993739184018110_3008386011673884258_n.jpg

Yasin yeteneklerini ve iyi niyetini sonuna kadar kullanıyor.
Çalışıyor Çalışıyor Çalışıyor.Olsada olmasada ben kutlarım yasini,engin baytar olmayacak gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt