Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bırakın allah aşkına oynadı tamam da son dakikalar onun yüzünden kaç pozisyon yok oldu. Son pozisyonda topu alsa 3 e 1 yakalayacağız beyfendi topa gitmiyor bile. 90 dakika oynayamayacak oyuncu mu olur. Bu birtek yasin için değil hepsi için geçerli. Bütün futbolcular Bok gibiydi.
Ayni maci mi izledik ?Ya bırakın allah aşkına oynadı tamam da son dakikalar onun yüzünden kaç pozisyon yok oldu. Son pozisyonda topu alsa 3 e 1 yakalayacağız beyfendi topa gitmiyor bile. 90 dakika oynayamayacak oyuncu mu olur. Bu birtek yasin için değil hepsi için geçerli. Bütün futbolcular Bok gibiydi.
Maç izlemediğin kesin. Ben son dakikalar dan bahsediyorum, gol attı diye kral yapamam adamı. Ki yasini çok beğenirim normalde.Ayni maci mi izledik ?
Bende son dakikalardan bahsediyorum adam her topu kendi alip ileri tasidi saka misin ?Maç izlemediğin kesin. Ben son dakikalar dan bahsediyorum, gol attı diye kral yapamam adamı. Ki yasini çok beğenirim normalde.
Ya bi git adam tek basina topla ileri cikiyor calim atiyor adam geciyor yardima gelen yok butun 11'i mi calimlayacak ?Topu taşımasından mı bahsediyorum ben topu taşıyıp sonunda bişey yapamazsan bir boka yaramıyor. Futbolu topu taşımaktan olmadığını ilk önce öğren. Sonuç da birşey yapamıyorsan o taşıdığın top sana geri kötü olarak dönebilir
Ya bırakın allah aşkına oynadı tamam da son dakikalar onun yüzünden kaç pozisyon yok oldu. Son pozisyonda topu alsa 3 e 1 yakalayacağız beyfendi topa gitmiyor bile. 90 dakika oynayamayacak oyuncu mu olur. Bu birtek yasin için değil hepsi için geçerli. Bütün futbolcular Bok gibiydi.
Ver kaç yapmayı denese bir çok pozisyon oldu ancak çalım atmayı denedi, kaptırdı.
Son dakikalarda 3 e 1 yakalamışsın topa gitmedi hatta umut kızdı.
Benim bunları söylemem Yasini sevmediğim anlamına gelmez. Ama benim tanıdığım yasin gibi değildi ben beğenmedim, zorundamıyım?