Allahtan sırıtmıyor valla. Ama bazen cidden saçma düşünüyor topu alıyor mesela biri aradan kaçıyor bıraksa pozisyon olacak kendi çalıma giriyor. O yönünü geliştirse iyi olacak

Okurken hüzünlendim. Aslanim benim Yasin, böyle devam et ne olur hic bozmadan üstüne koyarak devam et ve babani sevindir!!

CL_zsGuXAAElZaf.jpg

3 KUPA TEK ŞAMPİYON!
@AslanStatistic
43 Min.vor 43 Minuten

İş kazasında görme yeteneği iyice zayıflayana kadar (96) oğlu Yasin'i yetiştiren Alaattin Öztekin: Gurur duyuyorum

3 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 41 Min.vor 41 MinutenÜbersetzung anzeigen
Alaattin Öztekin: Yasin'in 5 yaşından 9 yaşına kadar oğlumu bizzat büyüttüm. Görme yeteneğimdeki kayıp emekli olmama neden oldu.

3 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 36 Min.Vor 36 MinutenÜbersetzung anzeigen
Alaattin Öztekin: Görme işlevlerimin bir bölümünü yitirsem de oğlumun buralara gelmesi futbolcu olması için çok emek verdim, gururlanıyorum.

3 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 6 Min.Vor 6 MinutenÜbersetzung anzeigen
.@Yasinoztekin_11 'in babası Alaattin Öztekin: "Oğlumun gollerini göremiyorum ama hissetmek bile ağlatıyor..."

Son düzenleme:
Daha iyisini almayı herkes ister ama beyler açık söyleyeyim yasin'in şu anki performansından iyisi Ribery oluyor zaten..

Nani falan alanlar oldu, gördük hallerini..

yabancı olsaydı cl'de sırıtmazdı ama türk yav he he. aşşağılık kompleksine sahip adamlara futbolcu beğendiremiyoruz.

Hafiften havaya girer gibi oldu, aman ha.

Ah 2-3 yas daha genc olsaydin keske

Su ortalarini ve anlik karar verme kaabiliyetini gelistirse buyuk liglerde rahat oynardı

Eşek ne anlar hoşaftan beyler Yasin'e sallayan adamlar kendilerince pirim yapmaya çalışıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sol kanatta çok daha etkili Podolski'yi ortaya alıp bu adamı solda oynatmalıyız

İşin komik tarafı Yasin Şampiyonlar ligi için yetersiz deniyorda.Kadroda şimdi satmaya kalksan Ptt 1 ligden bile talibi olmayan adamlar var.:D

bazıları gerçekten çok komik. hatta bazıları değil çoğu kişi. kadromuzun kalitesini görmeden yasin'e laf atıyorlar. yok efendim cl'de sırıtırmış. sanki bizim kadromuz cl kadrosu da yasin sırıtıyor. siz dua edin geçen seneki gibi sonuncu olmayalım. 3. olup uefa'da devam edersek öpún başınıza koyun. Kendinizi boy aynasında görmeyin. arka arkaya cl'ye katılmış olmamız o seviyenin takımı olduğumuz anlamına gelmez. ligimizin dandikliğini gösterir.

Sonuç olarak da yasin bu sene için gayet yeterlidir. podolski ve yasin bir şekilde kanatları götürür. ondan önce takımda bas bas transfer diye bağıran bölgeler var. santrafor, stoper, ön libero, sağ bek. buralar önce hallolsun da diğer mevkiler şuan için lüks

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahada enerjik görünen tek topçumuzdu...Bu adam kötü bile oynasa takıma can veriyor..tıpkı melonun ilk yılları gibi .. seneye de 11 başlayacak inşallah

Sırf tükürdüklerini yalamamak için hala bu adama laf atan insanlar mevcut forumda.Hala hastalıklarından vazgeçemeyen insanlar bunlar ve her zaman Galatasaray'ın başına iş açarlar bu şekilde homurdanarak. Yaa birader yapmışsın bi hata bu adama geçmişte ölümüne saydırmışsın 5. lig topçusu yapmışsın tamam ama niye hala saydırmaya devam ediyorsun hayırdır yaa. Biz geçmişte attığın mesajları görmezden geliriz bizde o büyüklük var ama sende Yasin'in şampiyonluğu getiren 3 futbolcudan biri olduğunu kabullenecek büyüklük yok maalesef.

Geri
Üst Alt