Yetersiz oglu yetersiz iste. Lig'te istedigini yapsin yetersiz. Adim atamiyor CL'de. Bu seviyenin oyuncus asla degil. Bunu göremeyen teknik direktöre yaziklar olsun. Emre Colak tercihi daha iyi olurdu.
Benim seni dövmem lazım birader. Kafanı kiracagim senin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna bari laf atmayin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fenere karsi kesik yiyecek olan futbolcu.

cikmasi sacma sapandi. Topu ileriye tasiyamadik

Poldi sola geçse sinan sağa geçse bilal yerine José girse olurdun demi hamzo

t★p★t★p★

sonradan gırınce daha etkılı

Ohhh "gercek" taraftar geldi. Stada gittin mi, gitmediysen senin tabirin ile git sende baska takimi tut.

Senin gibi onu bunu yalayacagima, gercekleri görüp "aglamayi" tercih ederim.

Hey, burası Türkiye. Türkçe konuş da anlayalım. BMW fabrikasında değiliz... Hamza kapakları takıyor. Almanyalı ağlıyor. Hahhaha.

Senin amacın ne ki bir Türk' e Almanyalı diyorsun. Cahil, ayrımcı ve görüldüğü kadar fazlasıyla kendini beğenmişsin. Kimin ne fikri varsa söyleyebilir ve bu da kimseyi ilgilendirmez ( üslüp bozulmadıkça )

Hey, burası Türkiye. Türkçe konuş da anlayalım. BMW fabrikasında değiliz... Hamza kapakları takıyor. Almanyalı ağlıyor. Hahhaha.

Senin amacın ne ki bir Türk' e Almanyalı diyorsun. Cahil, ayrımcı ve görüldüğü kadar fazlasıyla kendini beğenmişsin. Kimin ne fikri varsa söyleyebilir ve bu da kimseyi ilgilendirmez ( üslüp bozulmadıkça )

Sana ne benim başkasıyla konuştuğumdan? Almanyalı burada popüler bir deyim. Benim de hoşuma gidiyor. Hayatında maça gitmemiş tipleri tarif ediyor....Anlaşılan Hamza sana da kapak.

Maça başlaması hataydı. Gençler maçı gibi sonradan girmeliydi Bilal yerine. Hadi başladın çıkması ayrı hataydı.

Bak yiğidim edepli ol hamzanın kime ne taktığı umrum da değil ama sana öyle birşey takarım ki çıkartamazsın. Önce insan olma şartını yerine getir sonra tanımadığın insanlara kendi küçük çevrende ki ahmak sohbetlerin de yaptığın cahillikleri yapma. Uslübunu düzelt forumun ahenkini ve bütünlüğünü bozma. Yeteri kadar ergen var zaten

Sana ne benim başkasıyla konuştuğumdan? Almanyalı burada popüler bir deyim. Benim de hoşuma gidiyor. Hayatında maça gitmemiş tipleri tarif ediyor....Anlaşılan Hamza sana da kapak.

burda bazı arkadaşların dediği gibi sonradan girince daha etkili olabiliyor bu iyi bişey değil

Bak yiğidim edepli ol hamzanın kime ne taktığı umrum da değil ama sana öyle birşey takarım ki çıkartamazsın. Önce insan olma şartını yerine getir sonra tanımadığın insanlara kendi küçük çevrende ki ahmak sohbetlerin de yaptığın cahillikleri yapma. Uslübunu düzelt forumun ahenkini ve bütünlüğünü bozma. Yeteri kadar ergen var zaten

Afedersin Angaralı, seninde Alamanyalıdan farkın olmadığını bir an unutmuşum. Kimbilir sende hayatında maça gitmemişsindir. Benim İstanbul daki küçük çevrem tabiki senin Gençlik parkındaki kadar geniş değildir. Senin çevrem acaip geniştir. Biz cahiliz tabi. Siz Angaralılar döğuştan acaip entellektülel olursunuz....Ama sonuçta hamza size kapak taktı. :) Güle güle kullanın.

Geri
Üst Alt