Acıdım hamzaya az bi saçı vardı.Bu artiz yüzünden bu maçta yoldu.Boş kaleye auta atmak nedir ya ? Anlamıyorum nasıl bir kafa yapısı ile çıkıyorsunuz maça içip içipte mi geliyonuz.Kaleyi 5 metre falan gördü herhalde artist bozuntusu

Lan şimdi tekrarı izledim de pozisyonda tek vuruş imkanı yokmuş.Çok solunda kalmış ve bacaklarını çok açmış topu kontrol etmek için.2 benficalı da kademeye iyi gfelmiş.Pozisyon da korner bu arada.Olayın sıcaklığı geçince bir daha izlemek lazım

CS6wt4WWwAAJmfH.jpg

Acıdım hamzaya az bi saçı vardı.Bu artiz yüzünden bu maçta yoldu.Boş kaleye auta atmak nedir ya ? Anlamıyorum nasıl bir kafa yapısı ile çıkıyorsunuz maça içip içipte mi geliyonuz.Kaleyi 5 metre falan gördü herhalde artist bozuntusu

Hamzanın saçlarına başlatma şimdi ne geliyorsa onun yüzünden geliyor başımıza zaten

Podolski top önüne gelir gelmez kaleye vuruyor golü atıyor

büyük topçu Yasin efendide boş kaleye top sürmeye kalkıyor

işte bu yüzden hiçbir zaman Türk futbolcusu adam olamayacak

Geçen sene kadıköyde de böyle net bir pozisyonu kaçırmıştın. Küfür edicem ama benim bannlanmama değer misin?

topu direk vurmayıp kontrol etse bile atması lazım.. bahanesi yok..

luisao da bi dürttü topu sonra 5 kişinin arasından 90'a astı..

Top autu gitti ya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep böyle,siz yeni fark ediyorsunuz. Bu arkadaş çok ağır bir beyin noksanı. Top önüne geldi mi illa bi oynayacak 1 dakika topla. Normal lig maçlarındada yapıyor aynısını çok yerde araya pas bıraksa kaleciyle karşı karşıya bırakacak takım arkadaşını ama çalım atacam diye rezil ediyor. Aşırı bi beyinsiz oyuncudur ama sizler ve taraftarımız kendisini Ronaldo ilan ettiği için içimizde patlar işte böyle..

Pozisyonda tek vurus imkanı yok top birden geliyor ayağına ama bu yasının artıstliğini affettirmiyor podolski yanında be en kötü ver olmadı sakin kal zaten gol ama o kalibrede 2 adam var onlarada top gelmiyor cok yazık valla yaa

Podolskiyi sağ kanada hapseden gerizekalı olmasa bu pozisyonu podolski gol yapmıştı ama tabiki adam sağ kanattaydı

çıldıracağım yemin derim ya düşman olsa bu kadar gerizekalı bir kadro kurmaz yahu sabriyi bile solda oynatıyor podolskiyi oynatmıyor

Aklıyla oynayamayan,ayaklarına söz geçiremeyen bir futbolcu. Geçen sene sinerji ile iyi bir uyum yakalamıştı,milleti aldattı performansı. Bu seviyelerin futbolcusu değil. Zeka,muhakeme yeteneği yok yahu...

İki maç oynadı ya geçen sene götü tavanlarda halen, gol atar sevinmez padişah kendisi sakin ha geliştirme futbolunu artislige devam!

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin'in genel performansını beğenirim belki alternatifi olmadığından tabi ama şu golü atamayan adamın Galatasaray'da işi yok.

Geri
Üst Alt