Lan bu adam 23 no formayı giyerken Ronaldo gibiydi şimdi aydına dönüşmüş. Sorun forma numarasında bence. Baskıyı kaldıramadı. Herkes #7'i giyemez. Verin #23'ü.

2 maç iyi oynadı diye Ronaldo muamelesi yaparsan sonu böyle olur ! Neymiş solda çok daha etkili oluyormuş ! Cidden en az bir Hazard etkisi yaratıyor her maç !

Oyundan çıkarken Denizli'nin uzattığı eli geri çevirdin mi acaba? yoksa hoca el de mi uzatmadı sana? Beter ol

Yasin noldu sana ya gömmüyorum seni sıkıntı varsa sağ açık alalım ama ayıptır böyle oynanmaz

Cok mu sasirdiniz kötü oynamasina. Adam net ikinci lig futbolcusu. Ara ara iyi oynadi diye futbol fakiri taraftarimiz hemen aldandi.

Aydin Karabulut'ta zaman zaman iyi oynuyordu bu lig'te. Alalim hemen.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

tobcu degil

beyni olmadigi top her ayagina geldiginde ziyadesiynen belli oluyor i sais. amrabas tecih edilmeli idi

İyi oynaması sasırtıcı nitelikteydi. kötü bi oyuncu kesinlikle bizim oyuncumuz değil. ama kulubnenin berbatlığından yedekte tutmakta yarar var. oyuncu transferi sart alanına.

Kalitesi belli insanmların kral çıplak demesi yerine kanat olmamasından...Yoksa lavezziyi yedekleseydi oyuna girdiğinde yada sakatlık sebebiyle 11 çıktığında beklenti düşük olur ve performansı fena değildi denirdi...Ama bu adamdan her maç aynı performans ve maçı kurtarması beklenirse yapamaz.. Gençlerde de Ts de de Erciyesde de takımı her maç kurtaran yıldız değil ara ara parlayan etkili olan biriydi

Bizde kabahat ..götü boklu anadolu topçusuna 5 maç iyi oynadı diye ronaldo muamelesi yaparsan böyle olur

2. yarida girip dengeleri bozabilecek oyuncudan fazlasi degil. Hedefime ulaştim şimdi yatma zamani geldi-moduna geçmemesi lazim

Valla tamam cok kotu bu yil ama gecen sene sampiyonlukta payi yok diyebilirmisiniz?

Adam bekledigimizin cok ustunde performans gosterdi gecen sene.

Bu sene zaten ne sneijder ne muslera bile formda degil.

Bu yuzden net bisey dememek lazim. Umarim toparlar.

Cok mu sasirdiniz kötü oynamasina. Adam net ikinci lig futbolcusu. Ara ara iyi oynadi diye futbol fakiri taraftarimiz hemen aldandi.

Aydin Karabulut'ta zaman zaman iyi oynuyordu bu lig'te. Alalim hemen.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Geçen sezonki performansı milleti şaşırttı. Muslera ve Sneijderin yanında üçüncü "kahraman" olarak ortaya çıktı kritik dönemde.

Yetersiz ve beyinsiz olduğu gerçeğini değiştirmez bu, zaten işte başımıza bunlar gelmesin diye Yasin'in yerine adam lazım diyorduk yazın.

Yasin solda oynasın diye Podolski sağ kanat oynuyor. Hey Allahım ya hayatında sağ kanat oynamamış adamı sağda oynatıyoruz başka söze gerek yok. Nefret ediyorum bu antrenörlerin devşirme oyuncu yaratma merakından.

Bu adam ya sol kanat ya da forvet oynar. Neyse konu Yasin.

Takımdaki en beyinsiz adamların başında geliyor. Bu konuda fantastic four var elimizde. Yasin,Burak,Umut ve tabiki Sabri denen o embesil herif.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2 maç iyi oynayıp.Taraftar ve yönetimin gözünü boyayıp yatma zamanı geldigini anlayan oyunculardan birisi

Haşmetli hydra

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yazık, şu şekilde oynamasına üzülüyorum vallaha. Geçen sene, hem dar alanda hem de geniş alanda çok etkili işler yapmıştı. Yedeğe çekilmesinde fayda var. Öne geçtiğimiz maçlarda daha fazla fayda sağlar.

Geçen sezonki performansı milleti şaşırttı. Muslera ve Sneijderin yanında üçüncü "kahraman" olarak ortaya çıktı kritik dönemde.

Yetersiz ve beyinsiz olduğu gerçeğini değiştirmez bu, zaten işte başımıza bunlar gelmesin diye Yasin'in yerine adam lazım diyorduk yazın.

Yasin solda oynasın diye Podolski sağ kanat oynuyor. Hey Allahım ya hayatında sağ kanat oynamamış adamı sağda oynatıyoruz başka söze gerek yok. Nefret ediyorum bu antrenörlerin devşirme oyuncu yaratma merakından.

Bu adam ya sol kanat ya da forvet oynar. Neyse konu Yasin.

Takımdaki en beyinsiz adamların başında geliyor. Bu konuda fantastic four var elimizde. Yasin,Burak,Umut ve tabiki Sabri denen o embesil herif.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Benim anlamadigim Podolski gibi adami devsirmeye calisip Yasin'i orjinal mevkisinde oynatma cabasi nedir Allah askina ya :) Madem devsirecen Yasin'i devsir anasini satiyim, Podolski'nin sucu ne.

takımdaki abilerinin sktr et olum antrenman yapıp maçta koşunca ne olcak neticede aynı parayı alacan sözlerini ziyadesiyle benimseyip kariyerini başlamadan bitirme noktasına getiren oyunucu.

Geri
Üst Alt