Bu adam Bekten sikinti cekiyor bekten istedigi toplari alamiyor Telles varken acayip paslasmalari vardi telles gidince adamdan verimi kaybettik.

Bu sene performansı hayal kırıklığı ama ben yine de yedek olarak takımda tutulmasından yanayım çünkü sonradan oyuna girince daha etkili oynuyor.

Koyunun olmadığı yerde keçinin ''Abdurrahman Çelebiyim'' demesidir Yasin' in durumu, bunu hep söylüyorum...Oyun görüşü ve tercihleri hiçbir zaman vasatın üzerinde olmamıştır, limiti bu kadardır; Galatasaraya transfer olduğu sıralarda ve sonrasında personal trainer eşliğinde extra idmanlar yaparak geçen yılki şampiyonlukta minnet duyulacak kilit oyunculardan biri olmayı başardı, hala da iyi niyetli gayretinden şüphe duymuyorum...Rotasyon oyuncusu olarak kalmasında fayda var ama fazlasını ummamak lazım, tabi kendisi de bunun idrakinde olup gereksiz triplere girmemeli, Denizli Hamza' ya benzemez...

Son düzenleme:
Galatasaray'da topu Yasin kadar ayağında tutup, eveleyen 3 topçu vardı. Hagi, Arda ve Felipe. Hagi zaten malum, Arda bile bu huyunu yarıya indirdi Atletico sayesinde. Felipe de hem bu yüzden, hem de sağolsun FT yüzünden bizde tutunamadı. Dünya starı da olsan o topu ayağından çıkarman gerektiği zamanı bileceksin !

Galatasaray'da topu Yasin kadar ayağında tutup, eveleyen 3 topçu vardı. Hagi, Arda ve Felipe. Hagi zaten malum, Arda bile bu huyunu yarıya indirdi Atletico sayesinde. Felipe de hem bu yüzden, hem de sağolsun FT yüzünden bizde tutunamadı. Dünya starı da olsan o topu ayağından çıkarman gerektiği zamanı bileceksin !
Hagi topu ayağından çıkardığında gol oluyordu zaten. O topu ne zaman ayağından çıkaracağını bilirdi.

İyiydi bu maçta yahu,Çok çabaladı ve iyi çalıştı ama çok ekstra şeylerde beklemek abest,iyi bir yedek olabilir normal şartlarda.

Semih Şentürk olarak kullanmalıyız Yasin'i.

böyle bir kazma yüzünden yıllardır sol kanatta oynayan Podolski sezon başından beri sağ kanatta oynamak zorunda bırakılıyor ya cidden diyecek laf yok artık.

Vasat futbolcu. Extra turbo bonusunu geçen sezon harcadı gibi. Çabalıyor evet ama zararı çok fazla oluyor takım adına bence.

Topu ayağında tutarken müdahale eden oyuncunun hamlesinden topu saklayamıyor çoğunu ya kaybediyor yada yana aktaramıyor.

Sen o bacak arasını attıktan sonra kaleye kadar dribbling yapacak topçusun kardeşim.

Geri
Üst Alt