Artist 2 tane net golü harcadı.Adam topu ileriye taşıyor ya ayagından kaçırıyor ya saçma bir şutla pozisyonu katlediyor.

Berbatsın yasin berbat aynı diğer yerliler gibi bi tarafın kalkmış.

astananın golü senin boş bırakmandan. 1 tane kale içinden dışarı attın. bir futbolcu bu kadarmı bu yaşına rağmen adam olmaz tecrubelenmez rakibi küçümser. nefret ettirdin bu akşam

Net golleri harcadın çok bireysel davrandın.Yedek olmayı hakediyorsun.

Genel kanının aksine ben uzun süre sonra etkili oynadığını düşünüyorum. Sneijder'le yaptığı verkaç denemeleri bana geçtiğimiz sezonu hatırlattı..

CVux4KNWwAAmDnj.png
Ya bu kendini ne saniyor yahu bes para etmez :D

Ovv yine müthis futbol bilgili taraftarimiz nokta atisi yorumlar yapiyor. Sonra niye bu duruma düstük diye agliyorsunuz :red:

Astana karsisinda iki depar atmis diye fena degildi deniliyor :D Ulan bu mac izleyen Bundesliga ikinci kulüp takimlari bile yedek kulübesine almaz su adami.

Yasin'in kapasitesi belli, sorun koca kadroda adamın tek alternatifi olmaması.

Amrabat bunu cebinden çıkarır, senin planlamanı seveyim hamza...

senin yüzünden nerdeyse kuponum gidiyordu, iyiki sistem oynamistim, senin aldigin milyonlar benim aldigim para yaninda hicbirsey, ama ben burda kicimi yirtarken sen orda artislik yap, bu takimin yedege olmaman tek sebebei alternatif yok

SPORX.COM ‏@sporx 24 Eyl Yasin Öztekin: "Oyun stilim İspanya Ligi’ne çok uygun. İngiltere’deki ağır savunma oyuncularını da çalımlarımla pazara gönderebilirim"

Yasin bugün etkiliydi ama bütün atakları zamanında atmadığı paslarla öldürdü. Kendini takımın yıldızı falan sanıyor heralde bencil herif, senide kovalamasını biliriz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyni elinde oynayan 100 metre koşucusu.

Top ondayken aha şimdi olacak diyemiyorsun öyle böyle top ölecek diyorsun.

Geri
Üst Alt