Şu adam banko kanat oyuncumuz ama biz kanat transferini hala ağırdan alıyoruz belkide yapmayacağız yuh yaw.

Hiçbir zaman benim gözümde 10 üzerinden 7'yi geçecek bir performans beklentisi vermedi ama şu oynadığı futbol Sabri'ye hakaret

sinan forma vermez buna

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçma salak gol atmalıyım düşüncesiyle atakların içine ediyor

Sanki yılan oyunu oynuyor ve devamlı saçma sapan bir şekilde kolayı varken kuyruğunu dolandırıp kendine çarpıyor. Ruh hali çok acayipleşti.

bruma1212121212.jpg

Yetenekli Karaoğlan bak yerinde geçen sene saman alevi gibi yükselen bu senede gerçek kimliğine bürünen bu vasat herif oynuyor,Yazık kanatsız takım mı olur,En iyi kanadımız Poldi bildiğin Forvet en iyi tabirle kanat forvet

Ya zaten Yasinin teknik kapasitesi Galatasaray'da as kanat oynayacak seviyede hiçbir zaman değildi ama geçen sezon en azından takım oyunu içerisinde alınabilecek maksimum verim alınıyordu.Taraftar olarak artık futbolcuların arkasında da durmamak lazım galiba.Taraftar destek verince hepsi kendisini yıldız zannetmeye,garip bir şekilde ego sahibi olmaya başlıyor.Zaten yerli oyuncuların en büyük problemi de bu aslında.Galatasaraya transfer olması bile onlar için 'Oldum ben' anlamına geldiği için,üstüne taraftar desteğini de gördükleri zaman kendilerini vazgeçilmez hissetmeye başlıyorlar.

Şu adam varken Amrabat ve Bruma'y yolladık ya ne diyim resmen kendi bacağımıza sıktık bu sene.

Melo, Amrabat, Bruma, Telles

Şu takımda banko oynayıp ciddi kadro kalitesini arttıracak adamlardı ama hepsini yok yere yolladık. Düzgün bonservis alsak eyvallah dicem ama günümüz transfer piyasasında resmen beleşe yolladık adamları.

Benitez gelirse bir daha forma göremez umarim. Senin capin belli yeteneksiz herif. Git Erciyes'te oyna.

3 milyon bonservis veren bir abuk sabuk takim yok mu ya :(

tek kelimeyle rezalet... pas vereceği yerde çalıma gidiyor saçma sapan yerlerden vuruyor yani al ders diye genç topçulara göster bu mal ne yapıyorsa onu yapmayacaksın diye..

Geçen sene haddini bilerek oynuyodu fayda sağlıyodu. Bu sene kendini takımın kurtarıcısı sanıyo. Bilmiyoki topa her temasında formadan biraz daha uzaklaşıyo

Geri
Üst Alt