Bitiricilik sıfır,beyin de yok. Ama Sivas'ın son dakikalarda gelmesine engel oldu.

Birisi Yasin için; yetenekle beynin savaşı yazmıştı.

Şu güzel gecede günlük kanser dozumu kendisi sayesinde aldım, tez zamanda sakat kalmasını temenni ediyorum

Olsun önemli bu isteği yine de. Daha iyisi yok çünkü aynı bencillikte az atanı Volkan Şen verelim istersen.
İkisi 1 oyuncu etmez.
Ya abi düşünsene takım insanüstü mücadele etmiş son dklar bi iki tane daha atacak pozisyon yaratılmış, pozisyon alınmış çıkıp biri kendi menfaatleri için pozisyonu harcıyor. Bunu 11 başladığı maçlarda yapsa bitti gitti takımın moraller. Ben bu herifin iyi niyetinden şüpheliyim . Kendini gösterme çabası falan da değil bu. Şu 3-0 lik inanılmaz mücadele eden takıma rağmen insanı deli edebiliyor.
Açık ve net siktirsin gitsin. Herhangi bi takımda şuan aldığı paranın yarısını alamaz. Bide bu herif nası oluyorsa zam isteyebiliyor. Yüzsüzlüğe gel kanına işlemiş artık karaktersizin.

GSCimbom Mobile App

İkisi 1 oyuncu etmez.
Ya abi düşünsene takım insanüstü mücadele etmiş son dklar bi iki tane daha atacak pozisyon yaratılmış, pozisyon alınmış çıkıp biri kendi menfaatleri için pozisyonu harcıyor. Bunu 11 başladığı maçlarda yapsa bitti gitti takımın moraller. Ben bu herifin iyi niyetinden şüpheliyim . Kendini gösterme çabası falan da değil bu. Şu 3-0 lik inanılmaz mücadele eden takıma rağmen insanı deli edebiliyor.
Açık ve net siktirsin gitsin. Herhangi bi takımda şuan aldığı paranın yarısını alamaz. Bide bu herif nası oluyorsa zam isteyebiliyor. Yüzsüzlüğe gel kanına işlemiş artık karaktersizin.

GSCimbom Mobile App
Haha Türk sonuçta kanı çekiyor. Şampiyonlukta böyle adamlardan katkı almak önemlidir çıkar 5 gol atar 1 tane attırır o da katkı sağlar.

Sinan gibi düşmüyor en azından.

Haha Türk sonuçta kanı çekiyor. Şampiyonlukta böyle adamlardan katkı almak önemlidir çıkar 5 gol atar 1 tane attırır o da katkı sağlar.

Sinan gibi düşmüyor en azından.
Türk olması zaten bi olayken nerden bulduklarına anlam veremediğim alamancı egosu var herifte.
Bu da kendisini duble gerizekalı yapıyor zaten.
Neyse daha fazla konuşmayalım pis sövecem yoksa.

GSCimbom Mobile App

Türk olması zaten bi olayken nerden bulduklarına anlam veremediğim alamancı egosu var herifte.
Bu da kendisini duble gerizekalı yapıyor zaten.
Neyse daha fazla konuşmayalım pis sövecem yoksa.

GSCimbom Mobile App
Kanka işte bak biz bunu göremiyoruz da hoca görür umarım. Bu adam kadar kolay pozisyona giren yerli az var Hamza dışında iyi yönetebilen olmadı iyi yönetebilsek katkı alıcaz ee daha iyisi de yok napalım yani.

Kanka işte bak biz bunu göremiyoruz da hoca görür umarım. Bu adam kadar kolay pozisyona giren yerli az var Hamza dışında iyi yönetebilen olmadı iyi yönetebilsek katkı alıcaz ee daha iyisi de yok napalım yani.
Doğru olabilir maç esnasındaki stresi yaşıyorum hala. Yarına daha sağlıklı düşünürüm belki.
Saha içindeki mücadele eden canını dişine takan takıma ihanet olarak gördüğümden tepkim aslında.
Bu herifi hiç sevmedik sevemeyecem de büyük ihtimal. Haklısın da bi yandan. İki ucu boklu değnek yasin konusu.
Bu operasyonda gitmez belki ama 2.operasyonda kesin gönderir hoca bunu. Temennim de bu. Miadını çoktan doldurdu. Kabak tadı vermeye başladi.
Bode sürekli aynı şeyleri tekrarlayan adam ya 10 doğru yapsa 1 yanlışında gözüme batıyor.
Hoca teknik ekip için çok ciddi şeyler değildir belki ama beni irite eden oyuncular başında.
1 sene kenarda yatan Cavanda bu kadar canımı sıkmıyor mesela.

GSCimbom Mobile App

[FONT=&quot]Beş dakika oynamasına rağmen milyonlarca küfür yemeyi başaran kişiye "Yasin Öztekin" denir.[/FONT]

Doğru olabilir maç esnasındaki stresi yaşıyorum hala. Yarına daha sağlıklı düşünürüm belki.
Saha içindeki mücadele eden canını dişine takan takıma ihanet olarak gördüğümden tepkim aslında.
Bu herifi hiç sevmedik sevemeyecem de büyük ihtimal. Haklısın da bi yandan. İki ucu boklu değnek yasin konusu.
Bu operasyonda gitmez belki ama 2.operasyonda kesin gönderir hoca bunu. Temennim de bu. Miadını çoktan doldurdu. Kabak tadı vermeye başladi.
Bode sürekli aynı şeyleri tekrarlayan adam ya 10 doğru yapsa 1 yanlışında gözüme batıyor.
Hoca teknik ekip için çok ciddi şeyler değildir belki ama beni irite eden oyuncular başında.
1 sene kenarda yatan Cavanda bu kadar canımı sıkmıyor mesela.

GSCimbom Mobile App
4fa5781bfdfd5bab89bb8327cb8e0aea.jpg

2 tane net golu harcadik bunun yuzunden. Keske bu sezon kurtulsaydik bu heriften. Neyse en kotu gelecek sene gidecek. Sozlesmesi bitiyor.

Karakteri beş para etmez. Seneye şu kalan leşleri hallederiz kulübe bir şeye benzer.

HTC 10

Ya kardesim 2 tane assist yapacakken 2 tane gol yedin resmen, beyinsiz misin sen?

Ne kadar amatör olduğunu yine oyuna girdikten sonra gösterdi. 2 net pozisyonu harcadı boştaki arkadaşlarına pas vermeyerek. Sanki gol atsaydı taraftar onu affedecekti. Bugün benden yine çok sağlam küfürler yedi. Yönetimin bu amatörlerden mutlaka bir an önce kurtulması lazım.

5-0 olacak maç sayesinde 3-0 bitti.

Aynı pozisyonları 0-0 veya 1-0 olduğunda yapsa tepki daha büyük olurdu.

Amatör olduğunu kanıtlayıp, yedek bekletilmek istediğini belli etti bu maç.

Biz bu adama daha geçen seneye kadar ilk 11'de nasıl tahammül etmişiz ya, geceden beri düşünüyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Atmaya çalıştığı golleri takım için yada taraftar olarak sana bana diye atmıyor ki. Kendisi için, konuşanlara eleştirenlere zam talebine olumsuz yanıt veren yönetime kapak yapmak için. Bir yerde sabote ediyor takımı. Niyet okumak gibi olmasın fakat 0 puanda olmamızı arzu ettiğine hiç şüphem yok.

Feghouli'nin gelişiyle yedekten bu bencil yerine Garry/Tolga girecek.

Geri
Üst Alt