- 19 Mart 2014
- 28.132
- 29.594
- 2.598
Bitiricilik sıfır,beyin de yok. Ama Sivas'ın son dakikalarda gelmesine engel oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi 1 oyuncu etmez.Olsun önemli bu isteği yine de. Daha iyisi yok çünkü aynı bencillikte az atanı Volkan Şen verelim istersen.
Haha Türk sonuçta kanı çekiyor. Şampiyonlukta böyle adamlardan katkı almak önemlidir çıkar 5 gol atar 1 tane attırır o da katkı sağlar.İkisi 1 oyuncu etmez.
Ya abi düşünsene takım insanüstü mücadele etmiş son dklar bi iki tane daha atacak pozisyon yaratılmış, pozisyon alınmış çıkıp biri kendi menfaatleri için pozisyonu harcıyor. Bunu 11 başladığı maçlarda yapsa bitti gitti takımın moraller. Ben bu herifin iyi niyetinden şüpheliyim . Kendini gösterme çabası falan da değil bu. Şu 3-0 lik inanılmaz mücadele eden takıma rağmen insanı deli edebiliyor.
Açık ve net siktirsin gitsin. Herhangi bi takımda şuan aldığı paranın yarısını alamaz. Bide bu herif nası oluyorsa zam isteyebiliyor. Yüzsüzlüğe gel kanına işlemiş artık karaktersizin.
GSCimbom Mobile App
Türk olması zaten bi olayken nerden bulduklarına anlam veremediğim alamancı egosu var herifte.Haha Türk sonuçta kanı çekiyor. Şampiyonlukta böyle adamlardan katkı almak önemlidir çıkar 5 gol atar 1 tane attırır o da katkı sağlar.
Sinan gibi düşmüyor en azından.
Kanka işte bak biz bunu göremiyoruz da hoca görür umarım. Bu adam kadar kolay pozisyona giren yerli az var Hamza dışında iyi yönetebilen olmadı iyi yönetebilsek katkı alıcaz ee daha iyisi de yok napalım yani.Türk olması zaten bi olayken nerden bulduklarına anlam veremediğim alamancı egosu var herifte.
Bu da kendisini duble gerizekalı yapıyor zaten.
Neyse daha fazla konuşmayalım pis sövecem yoksa.
GSCimbom Mobile App
Doğru olabilir maç esnasındaki stresi yaşıyorum hala. Yarına daha sağlıklı düşünürüm belki.Kanka işte bak biz bunu göremiyoruz da hoca görür umarım. Bu adam kadar kolay pozisyona giren yerli az var Hamza dışında iyi yönetebilen olmadı iyi yönetebilsek katkı alıcaz ee daha iyisi de yok napalım yani.
Doğru olabilir maç esnasındaki stresi yaşıyorum hala. Yarına daha sağlıklı düşünürüm belki.
Saha içindeki mücadele eden canını dişine takan takıma ihanet olarak gördüğümden tepkim aslında.
Bu herifi hiç sevmedik sevemeyecem de büyük ihtimal. Haklısın da bi yandan. İki ucu boklu değnek yasin konusu.
Bu operasyonda gitmez belki ama 2.operasyonda kesin gönderir hoca bunu. Temennim de bu. Miadını çoktan doldurdu. Kabak tadı vermeye başladi.
Bode sürekli aynı şeyleri tekrarlayan adam ya 10 doğru yapsa 1 yanlışında gözüme batıyor.
Hoca teknik ekip için çok ciddi şeyler değildir belki ama beni irite eden oyuncular başında.
1 sene kenarda yatan Cavanda bu kadar canımı sıkmıyor mesela.
GSCimbom Mobile App