bu herif o kadar kotu bi topcu degil neden takimdan aphoroz edildi
gecen sene 1 ton gol atti

leğen derken neyi kastetti acaba :D

Hayro'nun avatara değdirdim :red:

Faydalanmamız gereken 1 topçu, topu hücum bölgesine taşımak konusunda başarılı, bencillikleri olsa da.

herife yeni kontrakt da verilmedi sanirsam

Yasin 14-15 sezonunda şampiyonluğun en büyük mimarlarından biriydi hatta aşırı derece de saygı duyarken bir sonra ki sezon bu başarılar sayesinde taraftarın aşırı övmesi sonucu kendini ronaldo gibi sevilerde görmesi büyük hata oldu. Arkasından 10 pozisyona giriyorsa 1 tanesi çıkarıp 9 tanesini kendi kullanmaya çalıştı. Bu adam ne zaman takım oyunu oynarsa takıma ekstra katkı verebilir ki bunca zamandır kadroya girmemesinin kendisinin egosunu kırdığına inanıyorum en azından ben ronaldo gibiyim demiyordur. Bu hafta gençlere karşı şans verilmesi gereken oyuncuların başında geliyor en azından 1 tane daha kanat oyuncusu kazanırsak rahatlarız umarım Tudor şu tolga sevdasından vazgeçer de gerçek kanat organizasyonları görebiliriz

Dün gece girdikten sonra direk fark yarattı, bence bir 11 şansı hakediyor. Oynarsa Tolga’dan daha iyi kanat oynayacağı kesin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedek olmak yaramış, kafasını kaldırarak oynaması kısa sürede dahi faydalı oldu izlediklerime göre.

Feghouli'nin tam anlamıyla katılımından sonra Rodrigues ile forma rekabetine girecektir.

HTC 10

Rodriguez yasin olur kanatlar gençler maçında.

GSCimbom Mobile App

Gençler maçında adam gibi oyna şu sağa çekip vurma alışkanlığından vazgeçtiğini ümit ederim

Yasin Öztekin, A Milli Takımın dün akşam oynadığı Arnavutluk maçının ardından bugün sabah gurbetçi oyuncuları ağırladı
jQrjlD.jpg

Geri
Üst Alt