samimi soyluyorum Yasin bu takimin en onemli oyunculardan biri .

son maçlarda iyi oynuyor hep boyle devam etsin bi tarafları oynamasın zaten gerekli takdiri biz taraftar olarak yapıyoruz

sözleşmesi bitiyor ya nasıl gaza bastı ama. 2 senedir sözleşme verin,zam verin oynayayım diyordu ama baktı uzatılmıyor ve sene sonu serbest kalacak akıllandı.

Ben hala uzatılmasın diyorum.

Görev aldığında katkı sağlayan ender Türk oyunculardan biri. Sözleşmesinin max 1-2 yıl daha uzatılması gerektiğini düşünüyorum.

Bal yapan arı sözleşmeyi kapar onca yedek kaldı sağ bek bile oynatıldı gıkını çıkarmadı işini yaptı

2 yıl uzatacaklar, transfer dönemi oraya bi adam alacaklar. Sonra yasin onların sakatlanmasını yada şansa bala formayı kapmayı bekleyecek bu sırada misler gibi alacak paraları. Anca alternatif bekletilebilecek bir adam daha iyi bir alternatif bulamıyorsak max 1 yıl uzatsınlar. Ki bence hiç uzatmamalılar

2 yıl uzatacaklar, transfer dönemi oraya bi adam alacaklar. Sonra yasin onların sakatlanmasını yada şansa bala formayı kapmayı bekleyecek bu sırada misler gibi alacak paraları. Anca alternatif bekletilebilecek bir adam daha iyi bir alternatif bulamıyorsak max 1 yıl uzatsınlar. Ki bence hiç uzatmamalılar
500725e1a67479dbc47002c9b14326e54ea3fef2_128.gif

Terim effect.. Sözleşmeler birer birer uzasın. Kanser olalım..

Kesinlikle yedek olarak düsünülmeli, oyuna girdikce fayda sagliyor. Düzenli oynayinca sacmaliyor

Geri
Üst Alt