Yasin 'i severiz son yıllarda yerli topçular içerisinden aldığı paraya bakarak en çok fayda veren isim Yasin 'dir.
14/15 'de 5 gol 14 asist
15/16 'da 10 gol 9 asist
16/17'de 11 gol 4 asist
Bu yılın ilk yarısında 5 gol 3 asist

Gerçekten iyi fayda verdi Yasin ama şurda 2 ay sonra 31 yaşına giriyor Yasin. Sene sonunda bence sözleşmesini yenilemek çok doğru olmaz en fazla 1 yıl daha uzatabiliriz sözleşmesini ama onu Yasin 'in çok kabul edeceğini zannetmiyorum menajeri olacak Ahmet Bulut en az 3-4 yıl kapı gibi bir maaş ile sözleşme ister

Ben herhangi bir yerli topçuya 31 yaşından sonra öyle bir sözleşme yapmaya karşıyım ...

1+1 verelim.

Beğenmiyorsa da kapının nerede olduğunu biliyor.

sent via GSC

Burakın kanat Versionu resmen bu yasin.
Gol atıyor ama takım oyununda bir okadar zarar veriyor bence.

Özelikle bugün kayseri maçında baya baya dikkat ettim Yasine.

Bu adam oynamalı abi. Tamam bir çok tuhaf işler yapıyor ama bir bakıyorsun bir şeyler çıkarıyor ortaya. Bizim oralarda şeytan tüyü var derler böylesine, ne kadar işe yaramaz görünse bile bir şeyler çıkarırlar ortaya.

Kayseri’nin baskın olduğu dakikalarda kendini sakatlayarak oyunu sogutan koca yürekli yerli Ronaldo’muz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayboluyor sahanın içinde.Gerçi arkasındaki kazmanın da etkisi olabilir bunda.Eren'e ortası iyiydi.

Ne geçen hafta bişey yaptı ne bu hafta. Yeter ben bu herifi izlemeye tahammül edemiyorum. Lan dünya kadar transfer yapılıyor hep bişeyler oluyor bu herif oynamak zorunda kalıyor nasıl bi şans ya

en fazla yedek olur,çıksın artık ilk 11den

İyi veya kötü en azından karakter koyuyor diğerleri gibi kaçak güreşmiyor ayrıca bulunduğu bölgede daha iyi bir oyuncumuz olmadığı için oynamalı bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son bir kaç maçta iyi gibiydi. Ama bu maç çok kötüydü. Oyunda hiç yoktu. Çok top ezdi. Bencildi.

Sorumluluk alması gerekenlerin sorumluluğunu alıp bir şeyler yapmaya çalışıyor,her iç saha maçında gol atar böyle oynarsa,yasin=pozisyon

İlk 11'i bilmem de kenarda olması bizim adımıza güçtür.Arada sürpriz işler yapabiliyor

Genel istatistik olarak da çok faydalı olduğu gerçeğini göz ardı etmemeliyiz

Yine yedek olup oyuna giresi var diğer türlü ona pek yaramıyor.

Linnes ile daha iyi anlasiyor gibi. Tabi Lato ile Bale Neymar falan bile felegini sasirir.

Geri
Üst Alt