70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 21:00 de Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blog_Yay-for-Caturday-kitten.jpg

Kediler sevdiğim bir hayvandır.

Ara sıra tırmalıyor keratalar ama severiz. :D

Hafiften yol yapmaya da başlayım bari. Gemiyi terkeden kaptan. :D

Kediler sevdiğim bir hayvandır.

Ara sıra tırmalıyor keratalar ama severiz. :D

Hafiften yol yapmaya da başlayım bari. Gemiyi terkeden kaptan. :D

Bekleriz başgan başımızın üstünde yerin var :asd22:

Herkes bir gün doğru yolu bulacak.

Puanlarimi yolladim :)

boktan bi sarki sectim yaw ... panikledim bi an 0 puan cekmediysem iyi..

Puanlar gönderilmiştir, hayırlı olsun, sandıktan tek başına Kedi Lobisi iktidarı çıksın :D

Yarışan tüm arkadaşlar az da olsa puan almayi başardılar. Sıfır çektim mi acaba diye korkmayın:)

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komodo ejderleri her ne kadar tam kadro olmasa da Ömer Tuğrul Yılmazer, Musap Aydinli, Tuncay Van ve bendeniz Aslan Türkoğlu elimizdeki kısıtlı kadroyla çarpışıp, ipi göğüsleyeceğiz Allahın izniyle! Unutmayın ki, son dönemin en formda lobisi biziz. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
O değilde koskoca Porsuk lobisi resmen eridi be.

Erman-Cenk-Can ve ben dışında katılan yok yarışmalara. :(

Aslında tüm lobiler kan kaybetti kardeşim. Kedi lobisinin kurucu üyelerinden Ahmet abi, porsukların kurucu üyelerinden Murat abi, keza bizden de Eray abi ayrıldı. Bunlar yarışmanın temel taşlarındandı. Bilmem farkında mısınız ama bağımsızlar artmaya devam ediyor. Bu pek hayra alamet değil. :D

Aslında tüm lobiler kan kaybetti kardeşim. Kedi lobisinin kurucu üyelerinden Ahmet abi, porsukların kurucu üyelerinden Murat abi, keza bizden de Eray abi ayrıldı. Bunlar yarışmanın temel taşlarındandı. Bilmem farkında mısınız ama bağımsızlar artmaya devam ediyor. Bu pek hayra alamet değil. :D

Kedi Lobisi sistem lobisidir, Ahmet gider, Mehmet gider, yerlerine yenileri gelir. :D

Bu yarışmada da Barış Savaş, Uğur İz, Uğur Kaya, Tolga Aybakan, Tuna Köse, Tuncay Tum ve ben toplam 7 kedi yarışıyoruz :D

Kedi Lobisi sistem lobisidir, Ahmet gider, Mehmet gider, yerlerine yenileri gelir. :D

Bu yarışmada da Barış Savaş, Uğur İz, Uğur Kaya, Tolga Aybakan, Tuna Köse, Tuncay Tum ve ben toplam 7 kedi yarışıyoruz :D

Barış dışında hepsi çöp. :D Tolga, Uğur falan bunlar sönmüş yıldızlar. Tuncay'ı, Tuna'yı saymaya bile gerek yok. :D Anadolu topçuları.

Komodo ejderlerinin toplamda çöp dediğin Tolga kadar şampiyonluğu yok oğlum :D

Nereye yok? Son 4 yarışmanın üçünü hangi lobi kazandı? Bi göz gezdir istersen. Geçmişle yaşamayın. Bugüne bakın. Tolga'nın milattan önce kazandığı şampiyonlukları saymak, Fenerbahçe'nin Osmanlı dönemindeki şampiyonluklarını sayması gibi bir şey. :D

Nereye yok? Son 4 yarışmanın üçünü hangi lobi kazandı? Bi göz gezdir istersen. Geçmişle yaşamayın. Bugüne bakın. Tolga'nın milattan önce kazandığı şampiyonlukları saymak, Fenerbahçe'nin Osmanlı dönemindeki şampiyonluklarını sayması gibi bir şey. :D

Yav bırak komodolarla, pörsükleri toplasan bir Kedi Lobisi etmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt