Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.914
- 23.472
- 3.723
Kediler sevdiğim bir hayvandır.
Ara sıra tırmalıyor keratalar ama severiz.
Hafiften yol yapmaya da başlayım bari. Gemiyi terkeden kaptan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hafiften yol yapmaya da başlayım bari. Gemiyi terkeden kaptan.![]()
Yok, ben ona 6-7-8 den birini vereceğim işte![]()
Hafiften yol yapmaya da başlayım bari. Gemiyi terkeden kaptan.![]()
Puanlarimi yolladim![]()
Yarışan tüm arkadaşlar az da olsa puan almayi başardılar. Sıfır çektim mi acaba diye korkmayın
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O değilde koskoca Porsuk lobisi resmen eridi be.
Erman-Cenk-Can ve ben dışında katılan yok yarışmalara.![]()
O değilde koskoca Porsuk lobisi resmen eridi be.
Erman-Cenk-Can ve ben dışında katılan yok yarışmalara.![]()
Aslında tüm lobiler kan kaybetti kardeşim. Kedi lobisinin kurucu üyelerinden Ahmet abi, porsukların kurucu üyelerinden Murat abi, keza bizden de Eray abi ayrıldı. Bunlar yarışmanın temel taşlarındandı. Bilmem farkında mısınız ama bağımsızlar artmaya devam ediyor. Bu pek hayra alamet değil.![]()
Kedi Lobisi sistem lobisidir, Ahmet gider, Mehmet gider, yerlerine yenileri gelir.
Bu yarışmada da Barış Savaş, Uğur İz, Uğur Kaya, Tolga Aybakan, Tuna Köse, Tuncay Tum ve ben toplam 7 kedi yarışıyoruz![]()
Barış dışında hepsi çöp.Tolga, Uğur falan bunlar sönmüş yıldızlar. Tuncay'ı, Tuna'yı saymaya bile gerek yok.
Anadolu topçuları.
Komodo ejderlerinin toplamda çöp dediğin Tolga kadar şampiyonluğu yok oğlum![]()
Nereye yok? Son 4 yarışmanın üçünü hangi lobi kazandı? Bi göz gezdir istersen. Geçmişle yaşamayın. Bugüne bakın. Tolga'nın milattan önce kazandığı şampiyonlukları saymak, Fenerbahçe'nin Osmanlı dönemindeki şampiyonluklarını sayması gibi bir şey.![]()