70. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar 21:00 de Açıklanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moonlight Shadow ve Too Much Heaven yazılmış, ikisi de benim değil.

Benim şarkım iddialı bir şarkı değil, az bilindik bir şey ama bir kaç kez dinleseniz müptelası olacağınız bir parça aslında.

Beklediğim gibi şimdiye kadar hiç ismi geçmedi :D

Cenk BPL mensubudur girmez öyle baldırlı mevzulara :D Buram buram müzikal kalite kokan bir parça ile katılmıştır eminim.

Amacımız BPL ağabey. Umarım puan vermişimdir ikinize de. :D

Beni de görün yalnız artık biraz. Kaç yarışmadır 0'cı hoca gibisiniz mübarekler.

Kkaç kişi kaldık zaten bal porsuklarından. :D

Cenk BPL mensubudur girmez öyle baldırlı mevzulara :D Buram buram müzikal kalite kokan bir parça ile katılmıştır eminim.

Benim katıldığım şarkıların sürekli misyonları olmuştur, Erman abi çözmüş gördüğünüz üzere.

1-Müzikal şölen sunması.
2-Değişik kültürlerden izler barındırması.
3-Bir context i olması.
4-Yarışma sonunda parçayı katılımcıların playlistlerine ekleyebilmek.

Doğru tahmin ettiysen net bir biçimde güzelim şarkıyı ezeceklerini de biliyorsundur artık :D Yani kısaca benden derece beklemeyin :D Ki derece beklentisi ile de girmedim zaten.

İkinci oldu bir kere ama hatırlarsın sen de. :D

Gerçi o zaman Ozan, Aayberk abiler vardı. Şimdi ellere kaldı akıbeti. :D

Bu şarkıyı kim gönderdiyse Allah razı olsun. Dünden beri en az 20-30 kere dinledim. Hakkını da gereken puanı vererek teslim ettim. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=-5pDGH9ktNo

Nasıl da nefret ettiğimi bilseydin gecelerden,
Seni kaybettiğim için beni cezalandıran,
Seni görmek istiyorum, kabul
Ama bir daha öyle bir gece yaşamak istemiyorum

Beni hissetmeni istiyorum,
Bana asla ihanet etmemeni,
Beni sevdiğini söylediğini duymak istiyorum

Beni hissetmeni istiyorum,
Beni öldürmemeni,
Aramızda başlayan (aşkın) daha bitmediğini söyle

Nasıl da saydığımı bilseydin saatleri,
Vücudumdaki yaralar gibi
Çok oldu seni görmeyeli,
Ve eğer gelmezsen sanırsam öleceğim

Beni hissetmeni istiyorum...

İpi göğüsleyecek şarkıyı gayet tabi ben gönderdim. ;)

İpi göğüsleyecek şarkıyı gayet tabi ben gönderdim. ;)
cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzQ4NzAtaW5zLWNubS15aGEtKS1jYWtpLWNodWNreS5qcGc.jpg

İkinci oldu bir kere ama hatırlarsın sen de. :D

Gerçi o zaman Ozan, Aayberk abiler vardı. Şimdi ellere kaldı akıbeti. :D
İkinci oldu bir kere diyorsan aynı parçadan bahsetmiyoruz demektir kardeşim :D Benim katıldığım sanatçının bir parçasının şu ana kadar dereceye girdiğini ne gördüm ne duydum :D Ozan, Ayberk, Murat ve Ali bu yarışmada olsalardı işin rengi biraz değişebilirdi bu konuda haklısın :D

İkinci oldu bir kere diyorsan aynı parçadan bahsetmiyoruz demektir kardeşim :D Benim katıldığım sanatçının bir parçasının şu ana kadar dereceye girdiğini ne gördüm ne duydum :D Ozan, Ayberk, Murat ve Ali bu yarışmada olsalardı işin rengi biraz değişebilirdi bu konuda haklısın :D

Kendisi bir gitar virtüözü değil mi ağabey?

Amacımız BPL ağabey. Umarım puan vermişimdir ikinize de. :D

Beni de görün yalnız artık biraz. Kaç yarışmadır 0'cı hoca gibisiniz mübarekler.

Kkaç kişi kaldık zaten bal porsuklarından. :D
Son yarışmada ben yoktum zaten lakin bu yarışmada da sana benden puan çıkmamış olabilir kardeşim :D Şu kesin Alpay'ın şarkısıdır diyebileceğim bir parça göremedim :D

Kendisi bir gitar virtüözü değil mi ağabey?
Doğrudur kardeşim hatta merhumdur kendileri malesef :red: Aynı sanatçıdan bahsediyorsak o halde aynı sanatçının başka bir parçası kaçıncı yarışmada derece yapmıştı ben hatırlayamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt