Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.910
- 23.465
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış tahmin ağabey
Yanlış tahmin kardeşim![]()
Baldırlı mı?![]()
Cenk BPL mensubudur girmez öyle baldırlı mevzularaBaldırlı mı?![]()
Cenk BPL mensubudur girmez öyle baldırlı mevzularaBuram buram müzikal kalite kokan bir parça ile katılmıştır eminim.
Doğru tahmin ettiysen net bir biçimde güzelim şarkıyı ezeceklerini de biliyorsundur artıkBen biliyorum artık.![]()
Cenk BPL mensubudur girmez öyle baldırlı mevzularaBuram buram müzikal kalite kokan bir parça ile katılmıştır eminim.
Doğru tahmin ettiysen net bir biçimde güzelim şarkıyı ezeceklerini de biliyorsundur artıkYani kısaca benden derece beklemeyin
Ki derece beklentisi ile de girmedim zaten.
Bu şarkıyı kim gönderdiyse Allah razı olsun. Dünden beri en az 20-30 kere dinledim. Hakkını da gereken puanı vererek teslim ettim.
https://www.youtube.com/watch?v=-5pDGH9ktNo
İpi göğüsleyecek şarkıyı gayet tabi ben gönderdim.![]()
İkinci oldu bir kere diyorsan aynı parçadan bahsetmiyoruz demektir kardeşimİkinci oldu bir kere ama hatırlarsın sen de.
Gerçi o zaman Ozan, Aayberk abiler vardı. Şimdi ellere kaldı akıbeti.![]()
Güzel kardeşim bakıyorum da yılbaşında kellenin keyfini çıkarıyorsun?
İkinci oldu bir kere diyorsan aynı parçadan bahsetmiyoruz demektir kardeşimBenim katıldığım sanatçının bir parçasının şu ana kadar dereceye girdiğini ne gördüm ne duydum
Ozan, Ayberk, Murat ve Ali bu yarışmada olsalardı işin rengi biraz değişebilirdi bu konuda haklısın
![]()
Son yarışmada ben yoktum zaten lakin bu yarışmada da sana benden puan çıkmamış olabilir kardeşimAmacımız BPL ağabey. Umarım puan vermişimdir ikinize de.
Beni de görün yalnız artık biraz. Kaç yarışmadır 0'cı hoca gibisiniz mübarekler.
Kkaç kişi kaldık zaten bal porsuklarından.![]()
loreena benim şarkı sen nie tşkur edıyon![]()
Doğrudur kardeşim hatta merhumdur kendileri malesef :red: Aynı sanatçıdan bahsediyorsak o halde aynı sanatçının başka bir parçası kaçıncı yarışmada derece yapmıştı ben hatırlayamadım?Kendisi bir gitar virtüözü değil mi ağabey?