71. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 adet ipne şarkısı var.

Sexual anlamda değil, fag gibisinden yani.

Son düzenleme:
her yarışma yasaklı var diyonuz diyonuz merak ettiriyonuz adamı hangi şarkı yasaklı diye. bari yarın tüm puanlar gönderilince söyleyin yasaklı şarkıyı

Son düzenleme:
Yine keyif veren bir Playlist, Eurovision eski günlerine dönüyor, dönecek o eski heyecanı tekrardan almaya başladım kendi adıma konuşacak olursam.

Birkaç parçayı çok beğendim. Hangisine 12 versem bilemedim. Sabah birdaha dinleyip karar vereceğim artık :) iyi geceler

Telefona bildirim gelmiyor yine kaçırdık iyi mi

Playliste gel be... Sarkimla yanlış yarışmaya katıldım

4 adet ipne şarkısı var.

Sexual anlamda değil, fag gibisinden yani.

Efendi olunuz Mehmet Bey. Hepsi delikanlı şarkılar. İnsanları zan altında bırakıp, subliminal mesajlar verip, hakaretamiz kelamlar kullanmayınız. Sizi adabı muaşeret kuralları çerçevesinde davranmaya davet ediyorum.

Efendi olunuz Mehmet Bey. Hepsi delikanlı şarkılar. İnsanları zan altında bırakıp, subliminal mesajlar verip, hakaretamiz kelamlar kullanmayınız. Sizi adabı muaşeret kuralları çerçevesinde davranmaya davet ediyorum.

Aramıza yeni katılan üyeler neden Ozan Tokgöz'ün yılın en iyi Türkçe kullanan üyesi seçildiğini bu mesaj'dan sonra anlamıştır sanırım... Adamın geyiği bile şiirsel :D

Bilmukabele efendim, vakayyi hayriye namzetleri kadar olmasın.

Aramıza yeni katılan üyeler neden Ozan Tokgöz'ün yılın en iyi Türkçe kullanan üyesi seçildiğini bu mesaj'dan sonra anlamıştır sanırım... Adamın geyiği bile şiirsel :D

Bilmukabele efendim, vakayyi hayriye namzetleri kadar olmasın.

Latife bir yana denk gelip katılmam iyi olmuş. Listeyi cidden beğendim. Zorlanıyorum bildiğin. Sevdiğim şarkılar var ve şu andaki ruh halime göre bir puanlama olacak gibi duruyor. Çok ayırt edemeyeceğim 4-5 şarkı var. Lakin senin o şarkılar arasında bulunma ihtimalini sıfırın altında -13 derece Ankara ayazı gibi görüyorum :D

Latife bir yana denk gelip katılmam iyi olmuş. Listeyi cidden beğendim. Zorlanıyorum bildiğin. Sevdiğim şarkılar var ve şu andaki ruh halime göre bir puanlama olacak gibi duruyor. Çok ayırt edemeyeceğim 4-5 şarkı var. Lakin senin o şarkılar arasında bulunma ihtimalini sıfırın altında -13 derece Ankara ayazı gibi görüyorum :D

Teşekkürler, onore etmeden duramıyorsun. :D

Amcam vakti zamanında İzmir kışı için şöyle demişti; '' İzmir'in havası o...pu gibidir, o yüzden kalın giyin '' Ne düşünüyorsunuz bu önerme hakkında ?

Bu geceyi MYC almadan kapatırsam iyi, camı açıp ciğerlerime bir soğuk hava çekeyim kendime gelirim belki.

@Ozan Tokgöz , @Ayberk Çetin 'in neden içanadolu'da olduğunu öğrendiğim'den beri kendisini KK olarak hayal ediyorum, ne zaman forum'da Ayberk'i görsem elini masaya vurup derhal terk et kardeşim burayı diyecekmiş gibi geliyor :D

https://www.youtube.com/watch?v=-qlNNMEsIvg

Video sonunda önerilen videolar var ya üstten ikincide KK'nın hali,aynı benim bereli hal.Yalnız benimki daha cool duruyor.James Hetfield gibi saldım sakalları,Metallica beremi de taktım,yaktım buraları ;)

Tuncay yarışma mı açtı? Kıyamet alameti gibi :red: Ve ben bu yarışmayı kaçırdım öyle mi :38573:

Tuncay yarışma mı açtı? Kıyamet alameti gibi :red: Ve ben bu yarışmayı kaçırdım öyle mi :38573:

Ben de kaçırdım Erman. beklediler beklediler tam ben şehir dışındayım ardarda patlatıyorlar bombaları. GSC puanından ve beğenilerden oldum. Çok canım sıkıldı çok.

Teşekkürler, onore etmeden duramıyorsun. :D

Amcam vakti zamanında İzmir kışı için şöyle demişti; '' İzmir'in havası o...pu gibidir, o yüzden kalın giyin '' Ne düşünüyorsunuz bu önerme hakkında ?

Mehmet beyciğim insanlar muhabbet tellalı kıvamında bağrını açıp, nemli ve dahi rüzgarlı havada dolaşırsa, hava ne yapsın ? Böyle bir durumda Ege'nin incisi İzmir'in havasına ''Profesyonel Bayan'' muamelesi yapmak ne kadar etik ? Biz Ankara'nın havasına karşı böyle kelamlar ettik mi ? Sanırım amcanızı ve siz bir algı operasyonunun kurbanı olmuşsunuz. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt