- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
4 adet ipne şarkısı var.
Sexual anlamda değil, fag gibisinden yani.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı şarkı varsa Tuncay'a söyleyin de düzeltsin. Öyle dinleyelim.
Kendimden şüphelendim şu an![]()
4 adet ipne şarkısı var.
Efendi olunuz Mehmet Bey. Hepsi delikanlı şarkılar. İnsanları zan altında bırakıp, subliminal mesajlar verip, hakaretamiz kelamlar kullanmayınız. Sizi adabı muaşeret kuralları çerçevesinde davranmaya davet ediyorum.
Aramıza yeni katılan üyeler neden Ozan Tokgöz'ün yılın en iyi Türkçe kullanan üyesi seçildiğini bu mesaj'dan sonra anlamıştır sanırım... Adamın geyiği bile şiirsel
Bilmukabele efendim, vakayyi hayriye namzetleri kadar olmasın.
Latife bir yana denk gelip katılmam iyi olmuş. Listeyi cidden beğendim. Zorlanıyorum bildiğin. Sevdiğim şarkılar var ve şu andaki ruh halime göre bir puanlama olacak gibi duruyor. Çok ayırt edemeyeceğim 4-5 şarkı var. Lakin senin o şarkılar arasında bulunma ihtimalini sıfırın altında -13 derece Ankara ayazı gibi görüyorum![]()
@Ozan Tokgöz , @Ayberk Çetin 'in neden içanadolu'da olduğunu öğrendiğim'den beri kendisini KK olarak hayal ediyorum, ne zaman forum'da Ayberk'i görsem elini masaya vurup derhal terk et kardeşim burayı diyecekmiş gibi geliyor
https://www.youtube.com/watch?v=-qlNNMEsIvg
Tuncay yarışma mı açtı? Kıyamet alameti gibi :red: Ve ben bu yarışmayı kaçırdım öyle mi :38573:
Tuncay yarışma mı açtı? Kıyamet alameti gibi :red: Ve ben bu yarışmayı kaçırdım öyle mi :38573:
Teşekkürler, onore etmeden duramıyorsun.
Amcam vakti zamanında İzmir kışı için şöyle demişti; '' İzmir'in havası o...pu gibidir, o yüzden kalın giyin '' Ne düşünüyorsunuz bu önerme hakkında ?
Bu geceyi MYC almadan kapatırsam iyi, camı açıp ciğerlerime bir soğuk hava çekeyim kendime gelirim belki.