71. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de kaçırdım Erman. beklediler beklediler tam ben şehir dışındayım ardarda patlatıyorlar bombaları. GSC puanından ve beğenilerden oldum. Çok canım sıkıldı çok.

Ben daha üzgünüm. Zira beleşten gelecek 12 puanım gitti :D

Mehmet beyciğim insanlar muhabbet tellalı kıvamında bağrını açıp, nemli ve dahi rüzgarlı havada dolaşırsa, hava ne yapsın ? Böyle bir durumda Ege'nin incisi İzmir'in havasına ''Profesyonel Bayan'' muamelesi yapmak ne kadar etik ? Biz Ankara'nın havasına karşı böyle kelamlar ettik mi ? Sanırım amcanızı ve siz bir algı operasyonunun kurbanı olmuşsunuz. Havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun :D

Etik bence. Kar gördüm havam olsun sana da.Aydın'da kızarmış hindi olmadım. Yılbaşına kar yağışıyla girdim ne haber hehey ho ho ho ;)

Son düzenleme:
lutfen sakin olun r'daslar
3473262.gif
aramizda..

Etik bence. Kar gördüm havam olsun sana da.Aydın'da kızarmış hingi olmadım. Yılbaşına kar yağışıyla girdim ne haber hehey ho ho ho ;)

Yine lokumu fazla kaçırmışsınız muhterem kardeşim. Çok yemeyin çarpıyor diyorum size, dinlemiyorsunuz.

İlk 3 bal porsuklarınındır, heveslenmeyelim lütfen.

Durumun vahametini Mehmet Bey'in hırçınlığından anlayabiliyoruz Alpay'cım :D

Sen son yarışmaları bilmiyorsun, ben de katılamadım ama uzaktan takip ettim sizin lobi'de Alpay haricinde kimse kürsü mürsü göremez artık. Beyefendi/hanımefendi, insana benzeyen müzisyenler kazanıyor artık.

Komodin Ejderleri sayıca çok eksik kaldı bu yarışma ağabey mazur görmek lazım. :D

Hoş tam kadro gelseler de ne fark ederdi? Hiç bir şey tabi ki. :)

Fazıl Say - İnsan insan gibi eserlere puan vermezseniz olmaz tabi. :D

Sen son yarışmaları bilmiyorsun, ben de katılamadım ama uzaktan takip ettim sizin lobi'de Alpay haricinde kimse kürsü mürsü göremez artık. Beyefendi/hanımefendi, insana benzeyen müzisyenler kazanıyor artık.

Hazımsızlık durumunuz ince ve derinden göndermelerle geçecek gibi durmuyor azizim. BPL lafını duyduğunuzda irkildiğinizi biliyorum. ''Cipram'' almadan gelmeyin bence bu başlığa. Hamdolsun; BPL üyeleri haza İstanbul beyefendisi kıvamında insanlardır. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız.

Ozan Tokgöz adam alenen bize dolaylı olaraktan hayvan dedi la

Sn Arslaner yarisma tamamlaninca hangi 4 sarkiya Pust yaftasini uygun gordugunuzu belirtecekmisiniz? :ka19:

Estağf Ayberk bey o nasıl söz...

Hayvanları ne kadar sevdiğimi biliyor olmanız lazım, hayvanlara kötü laf söyleyebileceğimi düşünmeniz ziyadesiyle üzdü.

İnsan denen mahlukat hayvanlar kadar erdemli olmadığına/olamadığına göre. Her türlü hakaret ettiniz hayvanlara. Bunu da şerh olarak buraya düşelim ki, sonra durumu analiz etme imkanınız olsun :D

Mehmet Bey bu gece hız duvarlarını aşıyor. Düz duvara tırmanıyor. Kendisinin akıbetinden cidden korkuyorum. Profesyonel yardım alması lazım sanırım. Bizi aşar bu durum :D
Adama keçiboynuzu özü aldırttığımdan beri düz duvarı otobana çevirdi :D

Yalnız o markada sıkıntı çıkmış. Böcek falan karışmış üretimine,yarasın ahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt