- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Sn Arslaner yarisma tamamlaninca hangi 4 sarkiya Pust yaftasini uygun gordugunuzu belirtecekmisiniz? :ka19:
Gayet tabii sayın Cund, umarım o 4 şarkıdan en az 1 tanesi izmir çetesine aittir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sn Arslaner yarisma tamamlaninca hangi 4 sarkiya Pust yaftasini uygun gordugunuzu belirtecekmisiniz? :ka19:
İnsan denen mahlukat hayvanlar kadar erdemli olmadığına/olamadığına göre. Her türlü hakaret ettiniz hayvanlara. Bunu da şerh olarak buraya düşelim ki, sonra durumu analiz etme imkanınız olsun![]()
Zayıf noktamdan vurdun beni, mesajına katıldığım için cevap veremiyorum.İnsan denen mahlukat hayvanlar kadar erdemli olmadığına/olamadığına göre. Her türlü hakaret ettiniz hayvanlara. Bunu da şerh olarak buraya düşelim ki, sonra durumu analiz etme imkanınız olsun![]()
Adama keçiboynuzu özü aldırttığımdan beri düz duvarı otobana çevirdi
Yalnız o markada sıkıntı çıkmış. Böcek falan karışmış üretimine,yarasın ahahah
Yok da listenin hali fena.![]()
Zayıf noktamdan vurdun beni, mesajına katıldığım için cevap veremiyorum.
İyi işte organik demek ki![]()
Bana PM at hangi sarki o bir ben bakayim.Ya listedeki şarkılardan birini yarışmada daha önce dinlediğime (neredeyse) eminim ama yasaklı listesinde yok. Ne yapsam puan versem mi![]()
Tuncay şarkıların isimlerini ilk mesajda paylaşabilir misin. Tapa dan yollayacagim puanları
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi