- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Yarışma mı istiyorsunuz?![]()
Eyvah eyvah. Şimdi ortalık toz duman olacak. Çünkü yetkili biri geldi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarışma mı istiyorsunuz?![]()
Takoz mu?O kadar detay bilmiyorum ama olabilir, açıkçası ben şu ericsson'un ilk çıkan modelinden şüpheleniyorum.![]()
@Cenk Yelkenci @Fatih Akca Mehmet Bey'e geçici başkanlık yetkisi istiyoruz. Adolf gibi olmayacağına dair Erman kardeşime ve bana söz verdi. Çözüverin şu işi bir zahmet.
Site değiştiğinden beri kim online kim değil göremiyorum, @Erman Türker sen kutlu teknik ekip yetkilerinle göreibliyor musun ? Admin lazım bize![]()
Ben de göremiyorum kardeşimO özellik şu an deaktif durumda sanırım. Lakin detayları öğrenebilmek adına Kayseri'ye @Emrah Yıldırım'a bağlanıyoruz :asd22:
@Cenk Yelkenci @Fatih Akca Mehmet Bey'e geçici başkanlık yetkisi istiyoruz. Adolf gibi olmayacağına dair Erman kardeşime ve bana söz verdi. Çözüverin şu işi bir zahmet.
Eyvah eyvah. Şimdi ortalık toz duman olacak. Çünkü yetkili biri geldi.![]()
Takoz mu?
![]()
Birine atsan adam öldürür![]()
![]()
Devlet dairesi bizim kadar resmi olamazBen de istiyorum yarışma
@Mehmet Arslaner açsın konuyu, yetki işini hallederiz, bürokrasiye bu kadar takılmayın
Devlet dairesi mi lan burası, imza bekliyorsunuz![]()
Ben de istiyorum yarışma
@Mehmet Arslaner açsın konuyu, yetki işini hallederiz, bürokrasiye bu kadar takılmayın
Emrah Yıldırım abimizi pistten alalım lütfen.Ben de istiyorum yarışma
Mehmet ArslanerDevlet dairesi bizim kadar resmi olamaz![]()
Yemek yiyordum, geldim n'oluyor şimdi, ben mi açıyorum ?
Ben mi açıyorum ne demek yarım saattir seni bekliyoruz kardeşimYemek yiyordum, geldim n'oluyor şimdi, ben mi açıyorum ?