- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
İşte sahalarda görmek istediğimiz hareketlerYetki verilmesi halinde yapabileceğimi düşünüyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte sahalarda görmek istediğimiz hareketlerYetki verilmesi halinde yapabileceğimi düşünüyorum.
Yetki verilmesi halinde yapabileceğimi düşünüyorum.
Teknik Ekibe alalımMehmet Bey'e güç verin, yetki verin, son dönemlerdeki hatalarını telafi edebilsin.
Emrah Yıldırım müthiş bir yarışma kadrosu kuruluyor. Haydi aslan parçası. Ver yetkiyi.Yetki verilmesi halinde yapabileceğimi düşünüyorum.
Teknik Ekibe alalım![]()
Ben de göremiyorum kardeşimSite değiştiğinden beri kim online kim değil göremiyorum, @Erman Türker sen kutlu teknik ekip yetkilerinle göreibliyor musun ? Admin lazım bize![]()
Ozan ve teknik destek...![]()
Koskoca zalım admire karşı bu nasıl bir üsluptur arkadaş? Şaşırdım :asd22:@Emrah Yıldırım müthiş bir yarışma kadrosu kuruluyor. Haydi aslan parçası. Ver yetkiyi.çıldıralım hep beraber.
Koskoca zalım admire karşı bu nasıl bir üsluptur arkadaş? Şaşırdım :asd22:
Adama taktik deha demez olaydım![]()
3310 mu kullanıyormuş2016'da akılsız telefon kullanmandan mütevellit dedim yav, yoksa şahsi bir problemim yok.![]()
Özrü kabahatinden beterKöprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazım.
Yoksa kellesinin hasretiyle yaşıyorum.![]()
3310 mu kullanıyormuş![]()