71. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15. Puandan sonra olusan puan tablomuz.

5MMMrA.jpg

Yarışma burada bitecekti.

Gereksiz uzattık. :asd22:

Bundan sonra ilk mesaja "Puanları düz yollamanız önemle rica olunur" ifadesi eklensin bari :DD
Millet bile yanlis anladi onun puanlarini 1. Siradaki 12 puan verdi diye sevincten koptu ama 1 puan mis :D. iyi oyuna getirdi ama :D

Tövbe ettiğim için, bensiz yarışma düzenleyen Tuncay Tum kardeşimin kellesini Allah'a havale ediyorum.

Bu yarışma şüphesiz ki, şahsım ve lobime yapılmış olan ağır bir operasyondur. En kısa zamanda intikamımızın acı olacağını, en azından whatsapp yoluyla yarışma yapıldığını bana bildirmeyen Alpay Asma kardeşimin kellesini havaya uçuracağımı deklare etmek isterim.

4 defa mention attım yahu daha ne yapabilirdim kardeşim. :D

İnsan hiç kardeşinin kellesini alır mı?

İnsan whatshapp'ta yazar. Burda çevrimiçi olmadıktan sonra mention atmanın ne faydası var? Başka kimin kellesini alayım kardeşim. Bi sen kaldın. :D

Bence bir an önce 72. yarışmayı açın bu iş tatlıya bağlansın.

72'yi istiyoruz. Bir de önceden haber verirseniz iyi olur :asd22:

Tuncay'ın Alpay'ı alıntılayarak yazdığı mesaj niye bana bildirim olarak geldi mesela... Erman Türker yine neler karıştırdın ? :D

72 de şarkım hazır ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ooo yarisma varmis.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne oluyoruz ya 72 is coming mi?

eski sahsahali günlere döndü Eurovison yarismasi, allah razi olsun yarisma yapanlardan yüzümüzü güldürüyorsunuz

14531735-Emoticon-verbeugen-Lizenzfreie-Bilder.jpg

Tanju Karayel kardeşim bu akşam Allah'ın izniyle hepimizi çıldırtmaya devam edecektir.

İsterdim yapmayı ama çok yoğunum. Yarin akşam olabilir ama tabi sonuçları da cuma akşamı geç saatte aciklayabilirim.

İşlerimin yoğunluğundan dolayı hafta içi akşam yapmam çok zor. Bir aksiklik çıkmazsa cuma yada c.tesi akşamları rutin olarak yapabilirim.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La durun daha yeni sampiyon oldum biraz tadini cikarayim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt