#72 Ali Turap Bülbül

Duboisi yollayıp kendisi Boeyin arkasındaki ilk isim olmalı.

İlk önce şu sözleşme işini halletmek lazım daha profesyonel sözleşmesi yok bizde.

Cok begendim

Iki ihtimal üzerinden yapmak gerekiyor planlamayi

1- Dubois satilirsa Ali’yi Boey’e yedek olarak tutabiliriz,lig ve kupa da en azindan 5-10 mac ilk 11 oynama sansi verelim

2- tff 1.lig veya super lig de bir takima kiraya verelim

Alttan beklentim olan 3 isim var plase Caner ama yaşı geliyor.

Berk
Efe
Turp

Niye 1.lige gitsin deniyor ki, 2-3 tane 1.lig maçı izledim, futboldan başka herşey var, efe ve Ali turapi bence kiralamak istesek Avrupa'da talip buluruz

Bence A takım kadrosunda yer almalı. Sürekli A takım ile idmana çıkmalı. Az da olsa süre verilmeli. Kiralık olarak gönderiyoruz daha da beter olup geliyorlar arkadaş. 2 haftada 1 10 15 er dk sahada kalsa daha çok gelişir. Bir de ileride oynatacaksak takıma adapte olması da sağlanmalı. Gidiyorlar dandik takımlara farklı oyun anlayışları içerisinde kaybolup gidiyorlar. Bence kiralık gideceğine geniş kadroda yer alsın.

Bence A takım kadrosunda yer almalı. Sürekli A takım ile idmana çıkmalı. Az da olsa süre verilmeli. Kiralık olarak gönderiyoruz daha da beter olup geliyorlar arkadaş. 2 haftada 1 10 15 er dk sahada kalsa daha çok gelişir. Bir de ileride oynatacaksak takıma adapte olması da sağlanmalı. Gidiyorlar dandik takımlara farklı oyun anlayışları içerisinde kaybolup gidiyorlar. Bence kiralık gideceğine geniş kadroda yer alsın.
Koca sezon 30 dakika süre alsa oda huc bir ise yaramaz, kiralik gönderiliyorsa bu türkiye ikinci, ücüncü lige degil ,avrupa takimlarina gitmeli. Orda süre alamasa bile en azindan ona orda birsey ögretiler.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslan oglum benim.bir takımın hücumda yarısı nerdeyse

Kiralanmamali artık genç topçularimiz. burası İngiltere İspanya hollanda değil Çorum'a Niğde ye topçu gönderip ne bekliyoruz neyi gelişecek bu çocukların oralarda.

Geri
Üst Alt