Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.859
- 12.945
- 2.343
La kimse müzikleri beğenmiyor,kim attı bu kadar müziği o zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet' in taktik dehası derken?![]()
Valla topumu alır giderim ha
Ağabey öyle bir şayia dolaşıyor etrafta. Kim ortaya attı bilmiyorum tabi![]()
12 verdiğim şarkının senin olduğunu sanmıyorum ya Tolga ya Mami' nindir diye düşünüyorum, yok senden gelmez o![]()
Nihahahahahhİnanmayınız efendim, yarışma tarihinde şampiyon şarkısını çaldıran başka adam yok Mehmet' ten başka, hem de kime, Erman' a![]()
İnanmayınız efendim, yarışma tarihinde şampiyon şarkısını çaldıran başka adam yok Mehmet' ten başka, hem de kime, Erman' a![]()
Ne maniler döşerdi yavrum benim :38573:Sen dua et Ayberk yok ortalıklardaSeni bu durumda yakalamış olduğunu bir hayal et istersen
![]()
O Mami kim ağabey ne olur sensin de!
(3-4 şarkı iyi diyince bana vermemişsindir diye düşündüm de.)
Evet ilk yarısı fena değil bence de. Zaten listeye ortalama liste diyorsam sebebi ilk 10-15 şarkıdır.Listenin yarısına geldim puan verilecek güzel şarkılar var bence.
Diğer yarısı mı çok kötü acaba bu kadar gömmüşsünüz![]()
Listenin yarısına geldim puan verilecek güzel şarkılar var bence.
Diğer yarısı mı çok kötü acaba bu kadar gömmüşsünüz![]()
Evet ilk yarısı fena değil bence de. Zaten listeye ortalama liste diyorsam sebebi ilk 10-15 şarkıdır.
Tamam, bu yarışmayı güzel anılarla yad etmek istiyorsan, kapat şimdi listeyi ve bilgisayar başından uzaklaş![]()
Tuncay Tum yarışmalarına dönmez değil mi kardeşim?Epey puan geldi, hesaplamaya başlayayım bari.
İnanmayınız efendim, yarışma tarihinde şampiyon şarkısını çaldıran başka adam yok Mehmet' ten başka, hem de kime, Erman' a![]()
@Tuncay Tum yarışmalarına dönmez değil mi kardeşim?Söyle ki ona göre hazırlığımızı yapalım tedbirimizi alalım hiç olmadı abaküsleri hazır edelim
![]()
1 puanım eksik çıksın hatırlatırım bu lafınıHata olma ihtimali 0 gönlünüzü ferah tutunuz.![]()