72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste sükutu hayal oldu. Bir yerden sonra artık gelişine vurduk. :D Mehmet Bey uğursuz geldi herhalde, zira önceki listeyi beğenmiştim. Her ne kadar Arda ağabey ile aynı fikirde olmak zül gelse de, işin aslını dile getirmek zorundayız :D

Puanlarımı gönderdim, hayırlı olsun.

Playlist aşırı kötü değil ama çok da keyif vermedi. Net iyi diyebileceğim 4 tane şarkı bariz belli. Onlar hakettiğini aldı zaten. Ortalama bir Playlist olmuş. Çok daha iyilerini gördük.

Son düzenleme:
Bence fena değildi. Ortalama bir liste olmuş denilebilir. Çok daha kötülerini görmüştüm :D

Son zamanlarda gördüğüm en fena listeydi. Kederimden şişenin dibini gördüm :D Mehmet'ten ötürü olduğuna da eminim :D Ha şu da var sen daha fazla yarışmaya katıldığın için daha kahredici manzaralarla elbette karşılaşmış olabilirsin, o konuda herhangi bir şey söyleyemem :D Arda ağabey ile aynı noktaya geldik Erman daha ne olsun Allah aşkına ? :D

Bence olağanüstü bir playlist, dinledikçe güzelleşiyor :oley:

Organizatör olarak ürünümü parlatmakla mükellefim :D

Son zamanlarda gördüğüm en fena listeydi. Kederimden şişenin dibini gördüm :D Mehmet'ten ötürü olduğuna da eminim :D Ha şu da var sen daha fazla yarışmaya katıldığın için daha kahredici manzaralarla elbette karşılaşmış olabilirsin, o konuda herhangi bir şey söyleyemem :D Arda ağabey ile aynı noktaya geldik Erman daha ne olsun Allah aşkına ? :D

Şişenin dibini gördüğün için şarkılarda ki yüksek mana'yı anlayamamışsındır diye düşünmekteyim.

Allah başka dert vermesin kardeşim ne diyeyim :D

Bence olağanüstü bir playlist, dinledikçe güzelleşiyor :oley:

Organizatör olarak ürünümü parlatmakla mükellefim :D
Bu ürün pert oldu gibi kardeşim :D Bir de olağanüstü dediğin listede senin sevmediğin tarzda en az 15 parça vardır :D

Bu listeyi senin taktik dehan dahi kurtaramaz Mehmet :D Parlamaz bu liste bildiğin elinde patlar :D

Allayıp pullayacaz artık yapacak bir şey yok, listeyi tamamen dinlemedim 5-6 şarkıyı dinledim sadece onlarda fena değildi açıkçası, sonradan sapıtmış demek ki :D

muzikal anlamda hic birimize olumlu bir seyler katmasi mumkunad dairesinde olmayan soz konusu urkunc listenin kulaklarimiza nufuz etmesine binaen belirtmek durumundayiz ki; malesef sevgili mehmet arslaner kardesimiz bir yarisma duzenleme girisiminde bulunmus, onun da icine etmistir :-(

Valla topumu alır giderim ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt