- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
yerli parça sayısı oldukça azalmış 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 verdiğim şarkının senin olduğunu sanmıyorum ya Tolga ya Mami' nindir diye düşünüyorum, yok senden gelmez o![]()
Ben yazayım sana özelden net benim şarkı.![]()
keşke playlist yapılırken gönderme sırasına göre yapmasaydınız
biraz karıştırmak lazımdı bence.
Bence fena değildi. Ortalama bir liste olmuş denilebilir. Çok daha kötülerini görmüştüm![]()
Bence olağanüstü bir playlist, dinledikçe güzelleşiyorley:
Organizatör olarak ürünümü parlatmakla mükellefim![]()
Son zamanlarda gördüğüm en fena listeydi. Kederimden şişenin dibini gördümMehmet'ten ötürü olduğuna da eminim
Ha şu da var sen daha fazla yarışmaya katıldığın için daha kahredici manzaralarla elbette karşılaşmış olabilirsin, o konuda herhangi bir şey söyleyemem
Arda ağabey ile aynı noktaya geldik Erman daha ne olsun Allah aşkına ?
![]()
Ürünün mü,şarkıları gönderen biziz reis.![]()
Allah başka dert vermesin kardeşim ne diyeyimSon zamanlarda gördüğüm en fena listeydi. Kederimden şişenin dibini gördümMehmet'ten ötürü olduğuna da eminim
Ha şu da var sen daha fazla yarışmaya katıldığın için daha kahredici manzaralarla elbette karşılaşmış olabilirsin, o konuda herhangi bir şey söyleyemem
Arda ağabey ile aynı noktaya geldik Erman daha ne olsun Allah aşkına ?
![]()
Bu ürün pert oldu gibi kardeşimBence olağanüstü bir playlist, dinledikçe güzelleşiyorley:
Organizatör olarak ürünümü parlatmakla mükellefim![]()
Onu diyorum zaten... Sizin kalitesiz ürününüzü parlatmaya çalışıyorum.
Şişenin dibini gördüğün için şarkılarda ki yüksek mana'yı anlayamamışsındır diye düşünmekteyim.
Bu listeyi senin taktik dehan dahi kurtaramaz MehmetParlamaz bu liste bildiğin elinde patlar
![]()
Bu listeyi senin taktik dehan dahi kurtaramaz MehmetParlamaz bu liste bildiğin elinde patlar
![]()
Neyin peşindesin Sarper ?![]()